Dashboard | +Follow
I miss them
Sunday, December 9, 2012 • 12:44 PM • 0 comments



Hai. Assalamualaikum. Hola. Hehe! 
Saya sangat rindukan merekaaaa! Mereka? Jyeahh. Them. Hampir 2 bulan tak jumpa maa. 

First, I miss my bibik! Huaaaaa :'( Rindu nak panggil "bibik". Bibik! Tolong goreng ni. Bibik! Tolong potong ni. Bibik! Tolong buat ni, buat tu. Nanti nak hantar msg untuk doakan keputusan PMR saya nanti lah. Hehe. Saya baik dengan bibik saya tau. Muehehehe. And, rindu nak ada bibik lagi. Yelah, ada bibik ni since Syazwan dilahirkan di dunia ni around 2004 lah. Lama tuuuuuu!

Second, of course lah my gang :) Mahirah, Nurul and Yanie. Rindu nak buli Mahirah. Rindu nak tengok Yanie buat gila gila dia. Rindu nak dengar nasihat Nurul. Kihkihkih. Rindu nak gosip gosip dengan mereka. Rindu nak buat gila gila dengan mereka. Tapi, tahun depan boleh ke buat semua ni? Wahhh! I miss them so badly :)

Third, I miss 3Excellent and school. Rindu budak budak Exc woooo. Tapi, sekolah rindu siket jelah. Woiiii, gila tak rindu sekolah. Budak PMR cuti awal tau. Memang bosan gila duduk rumah. Rindu gelagak budak budak Exc. Macam macam ragam tau kelas ni. Tengok je ambil Arab, tapi gila gila belakee. Don't judge the book by it's cover. Geng Majapahit tu boleh tahan the boooommmm tu. Haha. Rindu cikgu-cikgu SMC gak.

And, rindu batch form3 SMC. Are you sure? Haha. Yesssss! Mereka tu boleh tahan gila gila, baik, peramah and so on. Disebabkan Exc ni macam diketepikan macam tulah, membuatkan kami taktau ape-ape pasal mereka. Kalau tahu pun dari budak asrama lahh. Hermmm. Kesian kami tau. Ngeh3. Tahun depan Exc dah berpecahh. Adakah kami boleh suai kan diri dengan mereka? Just wait and see laah.

And and, rindu dia. Who's he? Hehehehe. Biarlah rahsiaaaaaa. Peaceee (Y)

Love Quotes, Love Quotes Images, Love Sayings
Wahai angin, tolong sampaikan rindu ini kepada mereka! Hahaha. Kbye :)


xoxo,NanaComel



Disclaimer

Photobucket
Hi, Im Nana. Nice to meet you. Im a Greysonator/Enchancers.

Facebook | Twitter

♥Navigation♥
« Go back to entries
« Meet the Owner
« Exchange Link is open
« Tutorials

Taggie Board




Click and Shout here :)


Back to past



Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : Syazana Nana
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google