Dashboard | +Follow
Long time No see!
Wednesday, November 21, 2012 • 4:47 PM • 0 comments


Holaaa :) Long time no see. Wah wah wah! Lama tak update blog. Yelah, semenjak blog ni bertukar wajah, aku pun pening nak pakai. Selit kat situ, selit kat sini. Aduhhh! Penat cari. Lebih baik yang lama tu, senang pun senang. Kstop!

Well, saya pun takde cerita nak story morrie ni. Just tunjuk muka jee kat blog ni. Btw, cantik tak blogskin baru saya. Perlu ke saya cakap WOW? Hermmmm, Double Wowwwww! Hahaha. *gedik* Background grey, and ditambah Greyson diatas. Double Wowwww, kann? Ishhh. Dah berjangkit dah penyakit geng wow tu kat aku. Lalalala~

Wait the minutes! You all tengok kan cerita Cinta Bersemi di Putih Abu Abu? Waduhhhh! I minat Kevin Lukas tau. He's so adorable and handsomeeee. Dia model, memang patut pun handsome plus plus kann? Whatever. Ehh, tolong lah. Kenapa terlalu gedik ni? Pelissss. Haha

So so so. Seem like dia pun nak masuk kelas yang sama tahun depan. Tahun depan??? Ya Allah, berikanlah keputusan yang cemerlang untuk batch #oo6 #Tepces. Amin amin aminnnn~ Ingat tahun depan, terus ingat pasal result. Ya Allah! Berdebarnyaaaaaaaaaa. Tapi, kita still kena berdoa dan solat hajat serta bertawakkal.

But, my mum said, kalau Allah nak bagi, biarpun kita tak pandai, Dia akan bagi. Kalau Allah taknak bagi, biarpun kita ni pandai, Dia takkan bagi. Hermm. Rezeki tetap rezeki. Wahhhhh! Aku jadi berdebar lah pulakkk. Kstop. Berdebar gilaa kot cakap pasal ni.

Kalau ada jodoh tak kemana. Kalau ada rezeki tetap ada :)

So, sampai disini lah dulu. Saya taktau nak story ape lagi. Okay then.


xoxo,NanaComel



Disclaimer

Photobucket
Hi, Im Nana. Nice to meet you. Im a Greysonator/Enchancers.

Facebook | Twitter

♥Navigation♥
« Go back to entries
« Meet the Owner
« Exchange Link is open
« Tutorials

Taggie Board




Click and Shout here :)


Back to past



Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : Syazana Nana
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google