Dashboard | +Follow
My Legs are in pains :(
Wednesday, June 20, 2012 • 11:41 AM • 0 comments



I'm running from this.



Holaaa :) Hari ni saya tak pergi sekolah. Weheeeeee! Cuti dari sakit. Tapi, takde surat doktor pun. Hahaha. Surat cuti sendiri jee. 

Kawan-kawan saya buat ape ea kat sekolah? Mesti kena buli. Kena berlatih perbarisan lettuw. Hahaha. Best takk? Saya nak tengok je esok gane. Muehehehe. Pastikan menang! Haha. InsyaAllah. Kalau dok menang pun takpe. Adat permainan bak kata Faez.*Pinjam ayat, Faez*

Kenape kaki sakit? Hahaha! Ini semua gara-gara berlari kelmarin. Wah! Memang takleh nyawa rase. Gini ah orang dok warming up. Se agi, mungkin kaki kejut kot. Tetiba je berlari. Dok berlatih dok ape. 

Kelmarin, saya ada St. John sendiri. Wahh! Thanks you guys. I appreciate you all. Ermm, memang maren tu takleh cakap langsung kot masa diaorang tanyer saya. Memang rase asdfghjkl lah. Main berlari 400meter individu. Yang 4x400meter, saya tinggal gitu je. Hehe. Sorry, pandai-pandai korang lah cari peganti yee.







And, ade orang tu dia tengok kita dari jauh jee. Hahaha. Takpe-takpe :) Memang memalukan kot kelmarin tu. Masa pusingan pertama okay lagi, mase pusingan kedua rase macam habis dah tenaga. Hohoho. Mama saya belebel mase masuk dalam kereta. She said " Along tu dah lah tak makan, pastu main berlari pulak. Jangan gitu. Kan pengsan kan susah mama kekgi." Cewahhhh, hafal yee. Sorry mum :D

Harini bangun pagi tadi, haishhhh. Macam semakin sakit laah kot. Hadodoy. Tahan jelah. Esok Hari Kejohanan SMKChukai 2012. Hermmm, tahun ni macam tu sikit lah. Macam _______ entahlah. Just wait and see jelah esok gane-gane?




xoxo,NanaComel



Disclaimer

Photobucket
Hi, Im Nana. Nice to meet you. Im a Greysonator/Enchancers.

Facebook | Twitter

♥Navigation♥
« Go back to entries
« Meet the Owner
« Exchange Link is open
« Tutorials

Taggie Board




Click and Shout here :)


Back to past



Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : Syazana Nana
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google