Dashboard | +Follow
My Holiday Will End :(
Saturday, June 9, 2012 • 9:18 PM • 0 comments


Inspiring Quotes, Inspiration Quotes, Inspiring Sayings


Haiiiiii :D Seronok cuti ni? Wah! Memang seronok boss. Tak percaya pun ada. Tak percaya esok kena sekolah. Huaaaaaaaaaaaaaaaaa :'( Malam ni mesti ramai yang kelam-kabut cari baju sekolah, gosok lagi, susun buku. Hahaha! I can't believe it. 

I have many experience that I do in this holidays. Nana macam tak percaya woi. First, masa pergi KL, kiteorang naik kapal terbang. Oishhh! Best giler kot. Nana dapat tengok pemandangan dari atas. Wahhh! The scenery are very amazing :D And then, ada pramugara. Handsome!!!! Melting kejap nana duduk situ. Aishhh! Betul-betul tepi kiteorang. Actl, yang naik kapal terbang ni cuma Nana, my grannie, my sister and brother. Nana duduk dengan my sister.

Second, kiteorang pergi Putrajaya. I mean, my family and I. Hahaha. My mum nak pergi sana because dah lama sangat kita tak pergi. But, that place very hot. Saya kena kejar my little bro pergi sana, pergi sini. Haishh! Nak-nak ade permainan kat bawah sana. Al maklum lah, bibik dah takde. So, saya kot pengganti dia. Eh, no no no. Pengganti untuk masa cuti sekolah je. We took a few photos at there :D Hehehe. Seronoknyaaa!*ayat buat orang jeles* Hahaha! Jangan marah.

Third, pergi Pusat Sains Negara. Haa, yang ni my dad minta request. Haha. My uncle yang drive. Kitaorang rileks jee. Kat sana ade Dinosours Live. Alahai. We are lucky. Sebab kitaorang tak tahu pun masa tu ade pameran Dinosours Live. Hoho.

And, I can see my new cousin. Ahh, he is so cute like me. Hehe. Just kidding guys :D His name is Muhammad Dani Danish. Adik kepada Dini Damia but we call her just Didi. Haha! Simple name. They are so cute.

Haishh! Esok dah sekolah maa. Takut pun ada ni. Takut? Takut dengan result woi. Dah macam hantu kot saya bayangkan. Argh-_- Forget it.

Inspiring Quotes, Inspiration Quotes, Inspiring Sayings 

Okay. Got to go. I must finiesh my essay. Tomorrow is already school. #SadLife 

xoxo,NanaComel



Disclaimer

Photobucket
Hi, Im Nana. Nice to meet you. Im a Greysonator/Enchancers.

Facebook | Twitter

♥Navigation♥
« Go back to entries
« Meet the Owner
« Exchange Link is open
« Tutorials

Taggie Board




Click and Shout here :)


Back to past



Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : Syazana Nana
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google