Dashboard | +Follow
You always put a smile for me everyday C:
Thursday, April 5, 2012 • 10:36 PM • 0 comments

I miss him so badly!

Lalalalalala. Habis dah exam OTI 1. Susah jugak lah. Yelah. Mane ade periksa senang, kan? Okay. Stop. Argh-,- Banyak dugaan lah minggu nie. Sabor jelah.

Eh, minggu nie memang penat plus gelisah plus menggila di sekolah. First, penat sebab kena banyak habiskan mase dengan buku even kadang-kadang je. Kadang-kadang, buku jadi peneman saya mase tidur. Ouh, katang buku tu op. Hehehe. Second, gelisah dengan keputusan peperiksaan. So scary! :I 

Finally, minggu nie saya buat menggila di sekolah pada hari Selase, Rabu and Khamis. But, Khamis tu tak terjejas sangat. Selase ade Kelab Persatuan, tapi ustaz tak masuk. Herm, lepak dulu. And then, ustaz suruh balik gitu jee. Okat, Takpelah ustaz. Lagi bagus. Kite pegi merayap kat blok pengurusan. Dap emm. Jalan-jalan. Lepas stress Sc paper2 bak kate kawan saya. Tapi yang pasti banyak gelak arh. Sakit pipi I tau. Senaman pipi. Terjumpa dia. Naik jejantas same. Sweet tak?

 Rabu, kami ponteng sukan. Dap emm. Bahaya sungguh. Semakin menjadi-jadi. Pegi tanda name, then terus blah gitu je. Good girls. Takde arah tuju sebenarnya. Hehehe. Pusing-pusing bangunan jumpa pulak dia dengan geng, Alahai-,- Malu lah. Duduk tepi padang, and study kejap. Baru nak mula, siap bace doa lagi, Kak lola and the geng pun datang. Hehehe. Pecah perut kiteorang dibuatnya. Hahaha. Okay. Kak lola pun balik lepas tu.

Lame sikit, kiteorang pun menyusul jugak lah. Hahaha. Memang aktiviti menggila di sekolah. Lepas stress lah katekan. Hahahaha. This week, memang adventure sungguh lah. Well,  kiteorang kan. Best jugak sekali-sekale macam nie.

Okay lah. Nothing to tell lah. Kbye. Friends are everything for me. Heart them!

xoxo,NanaComel



Disclaimer

Photobucket
Hi, Im Nana. Nice to meet you. Im a Greysonator/Enchancers.

Facebook | Twitter

♥Navigation♥
« Go back to entries
« Meet the Owner
« Exchange Link is open
« Tutorials

Taggie Board




Click and Shout here :)


Back to past



Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : Syazana Nana
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google