Dashboard | +Follow
Wiwowiwowiwo(!)
Thursday, March 1, 2012 • 8:35 PM • 1 comments




Just be yourself (!)

Hayhey! I'm boring now. Please help me-,- Stup up. Nobody can help you dear. Ouh man! Ape yang aku merepek ni? Kstop.

Minggu nie, minggu sukan. Hoho. I rumah Laksamana(Biru). Don't mention Laksa Mana? Okay. Kalau tak, sekeh kepale nanti. Turn rumah saya kena, hari Ahad. Mula-mula sekale. And, semua orang kena buat 4 yang wajib. 100 meter, lompat jauh, lontar peluru dan 200 meter. 

Ehem-ehem! Dengan bangganya saya nak kabor, yang saya tak main 200 meter. First time ponteng nie. Dah tekpun, lambat sangat. Nak dekat balik baru nak buat, tu pun turn lelaki dulu. Haishh! Then, we decided to skip that 200 metre. Lontar peluru? Takyah kabor arh, angkat tu pun dua belah tangan. Apetah lagi nak lempar jauh. Dop pah wei. I dah habak kan. Huhuhu!

Rabu-,- Hari paling okay-okay jep. Saya kena cocok. Huaaaaaa! Sakit weh. Apalah nasib seorang pelajar, selalu kena cocok. Sebab nilah I taknak jadi doktor tau. Saya takut jarum maaa. I dah mention kat Facebook. Tapi, saya tak menangis pun macam tahun lepas. Tepuk tangan belaka. "Besar dah Nana" Ayat my friends : Nurul, Yanie and Mahirah. Dah selama ni saya dop besar ke saya nie? Hehehehe. Gurau. Peace.

Khamis iaitu hari ni. Kami tak belajar pun sebelum rehat. Buat penat je bawak buku. Semangat tak saya? Hehehe. Pegi dewan Mercu dengar cikgu bagitahu tentang markah koko(kokurikulum). Saya buat taktahu je. Kadang-kadang dengar jugak. Budak baik :)

And, mesti ramai orang demam. Sebab tadi sukan dalam hujan kan. Hewhewhew! Makan ubat ye anak anak. Nanti takboleh pegi bercuti. Peace :]

p/s : Happy Birthday Justin Bieber♥ Officially 18.

xoxo,NanaComel



Disclaimer

Photobucket
Hi, Im Nana. Nice to meet you. Im a Greysonator/Enchancers.

Facebook | Twitter

♥Navigation♥
« Go back to entries
« Meet the Owner
« Exchange Link is open
« Tutorials

Taggie Board




Click and Shout here :)


Back to past



Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : Syazana Nana
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google