Dashboard | +Follow
I still love you :')
Friday, March 23, 2012 • 10:42 AM • 0 comments



Lalalalalalalala! Bosan weh. Takde pape hendak dilakukan. Homework? Baru sentuh Mathematic. Argh-,- Belambok lagi yang dop sentuh. Tapi, saya sentuh laptop dulu. Bagus kan saya? Errr!

 Minggu nie memang menceriakan dan mengembirakan saya. Sebab? Adelah sebabnya. Takkan nak bagitau jugak. Ssshhhhhh! And, entah lah. Minggu nie lain sikit dari minggu-minggu laen. Ade sesuatu yang saya tak tau. Macam mane tu? Tolong lah bagitau saya. Saya gelisah asyik fikir benda yang saya tak tahu tu. Haiyyaaa-____-

Minggu nie minggu pertama sekolah selepas cuti sekolah 1 minggu. Lepas rindu kat kawan-kawan. Hohoho. And, minggu nie minggu sukan. Ramai yang tak masuk kelas. Ahh. Lantak dia arh. Sekolah mane menang ea? Arh, dop heran aku. Buat serabuk je mikir kan?

Ohnoooooo! 1 April ,my worst enemy come again. Ouh, sape tu? Ngeh3! Of course lah OTI 1. Huaaaaaaa! Saya tak bersedia lagi lah. Okay. Saya kena bersedia sebab saya budak PMR. Hehehehe! Parok kena. Kena study dari awal nie. Saya bukan budak cerdik nak study last minute. Tsk tsk tsk.

Okay lah. Bye. Takde menda dah nak cerita. And, satu lagi ayat saya nak kate.
Cinta pertama jarang dapat kite lupakan. Cinta kedua adalah istimewa. Peace :D

xoxo,NanaComel



Disclaimer

Photobucket
Hi, Im Nana. Nice to meet you. Im a Greysonator/Enchancers.

Facebook | Twitter

♥Navigation♥
« Go back to entries
« Meet the Owner
« Exchange Link is open
« Tutorials

Taggie Board




Click and Shout here :)


Back to past



Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : Syazana Nana
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google