Dashboard | +Follow
I miss my little Greyson :*
Saturday, March 17, 2012 • 10:03 AM • 1 comments


Life Quotes, Life Quote Graphics, Life Sayings
Hey! Who my little greyson? You don't know. I don't know too. Hahaha! Jk. Act, My little Greyson is my Beloved blog. Huhuhu. Why I name my blog  like that? Because my blog is fully of Greyson Chance right? Hohohoho. Easy right?

Act, I baru balik dari KL bersama keluarga nie. Hohohohho. Ayah I kursus kat sane. Kiteorang tumpang je. Best weh. Lame pulak duduk sane. Balik rumah, masuk bilik, eh betul ke bilik aku nie? Lain macam je tengok tekpon. Hahaha! Ngade mu Nana.

Kite pergi hari Isnin petang. Pagi tu, sempat lagi pergi pustake dengan kawan. Them is Mahi, Ana, Pey, Kay and Nurul. Weehoooo! Best emm. Dang agi lepak tu. Tapi saya balek awal. Huhuhu. Tsk. Tsk! Pastu kena blebel di ma sebab tak kemas lagi baju. Huahuahau. Takpelah. Sedap ape. Muahahaha.

Sampai malam kat hotel. Hotel PNB Darby Park. Wuuhhhhhooooo! Masuk bilik terus bersiap nak pegi makan dengan kawan ayah. Makan McD'. Ade WIFI bohh. Adik aku dapat. Aku kena tukar ape entah. Leceh betul. Tekanan weh takdop internet 5 hari. Sabar err. Makan , tengok tv , pegi jalan. Bosan.

Keesokkan hari, ayah pergi kursus. I and my mum beserta my siblings pergi KLCC. Kiteorang berjalan kaki wooo. Tapi dekat je. Nasib baik dapat hotel dekat dengan KLCC. Erm, then pergi Petrosains. Mase nak beratur I nampakk _________. Guess what? I nampak muka seiras dengan Greyson Chance. Mat saleh tu. Budak. School trip rase. Sebab pakai seragam je. T-shirt putih dengan short pants. Wahhhhh! Sejibik weh. Dia tengok aku, aku tengok dia balek. Tapi, dia masuk dulu. My turn lambat, pukul 12.00 baru masuk. Dia pukul 11.00 pagi. Tapi, jumpa kat luar aku gembira dah. Biar arh bukan Greyson real pun. Asal muka sama dengan dia sudah. Sebangsa pulak tu. Malam tu, pergi makan dengan kawan ayah.

Glad to meet you ^^

Next day, duduk kat bilik je. Just my mum and bro je pergi KLCC. Cari barang. Halololo. I tak sanggup dah nak berjalan. Kaki dah melecet. Duduk dalam bilik je. Malam pergi makan dengan paksedare. Tapi sebelum tu, pergi shopping dulu. Hahahaha! Shopping sungguh. Then, makan Tom Yam. Yummy!

Next next day, kiteorang pergi Ampang Park. Wahhh! Lame jugak round-round kat situ. Tapi sebelum tu, pergi main playground dekat dalam hotel dulu. Penat wehh, kejar my little bro. Boleh kurus aku kekgi kalau takdop bibik. Alahai-,- Hari Khamis, ayah kursus separuh hari je. So, lepastu pergi jalan-jalan dengan ayah pulak. Naik monerel. Naik kereta api. Naik LRT. Ambek nak. Naik belake horr. Jadi orang KL kejap. My dad told " Takpe. Experience tu penting kan". Naik semua tu pergi Mid Valley. Round-round.

Balik tu, pergi KLCC pulak. Cari barang and dinner. Lapar perut weh, jalan jauh. 3 kenderaan sekaligus naik tu. Makan lah kat Arena Food tu. Yummyy! Delicious. Pahtu, balik.

Last day, balik Kemaman. Bye KL. Bye holidays. Aku ni budak PMR. Dop leh cuti banyak sangat. Kan terbabas nanti. Otw nak balik tu, pergi Zoo Negara dulu. Tengok binatang lah kan. Yelah kite ade adik baru. Adik dop pernah pergi lagi. Letak je dia bawah. Gi sane. Gi situ. Penat aden kejar dia. Huhuhu.

This holidays are so amazing. So, enough to me. Time to study pulak. OTI 1 just around the corner. Buku pulak memanggil aku. So, time to off pen. Bye.


xoxo,NanaComel



Disclaimer

Photobucket
Hi, Im Nana. Nice to meet you. Im a Greysonator/Enchancers.

Facebook | Twitter

♥Navigation♥
« Go back to entries
« Meet the Owner
« Exchange Link is open
« Tutorials

Taggie Board




Click and Shout here :)


Back to past



Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : Syazana Nana
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google