Dashboard | +Follow
My day♥
Saturday, February 4, 2012 • 11:14 PM • 0 comments


Life Quotes, Life Quote Graphics, Life Sayings
Heyhoy! Lame tak update post. Hadoi, rindu sama ini blog maa. Rindu banget.\campur bahasa/ Hehe. Rinduuuuuuuuuuuuu!

Actl, saya baru sudah periksa TOV. Oihh, banyak debar sama keputusan. Debor weh. Okay, saya redha plus tawakal jep. Tu semua hak Allah, kan? Kite tak boleh buat pape kecuali berdoa. Huhuhu. Okay stop.

Okay. Sekarang saya dah addicted dengan piano. Huhuhu. All this started by my idol, Greyson Chance. He introduces to me everything. Everything about him, I know. You know me, right? Okay, sesetengah orang je tahu.

Aaaaahh! Sweet bila lelaki mainkan piano untuk kekasih dia. Greyson, please play it for me? Pleaseee :| Okay. Berangan sahaje yup. I know it never happen. But I wish it happen just for me. Just for me, okay. Pleaseeeee! Okay stop.

Awakk! Hari ni birthday kite♥ Suke-sukee! Muda lagi yep. Hehe. Actl, saya malas nak post pasal birthday saya. Saya nak post esok. Boleh neh? Nak buat keluar belake tentang hari ni. Woahhh! Special edition punya ni. Hohoho. Macam album Greyson lah pulak. Arh, tak kisah lah.

Okay. Thats all. Now, I falling love with English because of you, Greyson :D


xoxo,NanaComel



Disclaimer

Photobucket
Hi, Im Nana. Nice to meet you. Im a Greysonator/Enchancers.

Facebook | Twitter

♥Navigation♥
« Go back to entries
« Meet the Owner
« Exchange Link is open
« Tutorials

Taggie Board




Click and Shout here :)


Back to past



Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : Syazana Nana
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google