Dashboard | +Follow
Happy New Year ♥
Sunday, January 1, 2012 • 2:08 AM • 0 comments


Heyhoy! Dah masuk tahun baru maa. Azam pun baru kan? Tapi, azam saya takboleh kabor. Nanti takut tak menjadi. Susah saya nanti awakkk. Neh? Takyah neh :D Saya nak pendam je. Biar saya dengan Allah jelah yang tahu. Harap-harap, Allah makbulkan. Aminnnn~

Tadi, kite pegi tengok bunga api a.k.a. Fireworks. Cantek! Huahuahua! Ramai orang datang kat Padang Astaka. Artis pun datang. Memang gempak arh. Ade gak yang pakai macam nak pegi dinner like diva gitu. Haduh, zaman dah maju. Nak tengok bunga api pun kena pakai cantek-cantek ke kak? Sabar jelah. Okay, stop.

And, I'm PMR candidates. Huuuuaaaaa! Debar gila. Berjuang lah kamu , Syazana. I hope i can get straight's A. Insya-Allah :D Berusaha kan. Usaha tangga kejayaan. Jumpa kawan-kawan lah hari Isnin ni. Daftar. Amin. Minta-minta jumpa. Hehe! Let's start the war.

Sempena New Year ni, saya nak tick my wishlist for 2012. Nak tick sume. Insya-Allah. Hopefully! And again, please pray for me. PMR, i comeeeeee! Waiting outside the lines.

PMR candidatessssss!

xoxo,NanaComel



Disclaimer

Photobucket
Hi, Im Nana. Nice to meet you. Im a Greysonator/Enchancers.

Facebook | Twitter

♥Navigation♥
« Go back to entries
« Meet the Owner
« Exchange Link is open
« Tutorials

Taggie Board




Click and Shout here :)


Back to past



Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : Syazana Nana
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google