Dashboard | +Follow
Bla bla bla bla~
Saturday, January 21, 2012 • 5:30 PM • 0 comments




Hoy hey! Nak tahu tak? Hari ni, kite dop sentuh pun homework kite. Baik kan? Alololo, kite kan. Haha. Takde mood nak pegi depan untuk buat homework. Mungkin malam nanti kowt. Kan buat lambat-lambat, bile masa nak study kan? Yelah, 29 Jan ni macam tarikh paling menakutkan antaranya.\ayat keling/

Aaaaaa! Ade peruncingan tak? Hehe! Kite dah terbiasa dengan peruncingan. Macam ni lah jadinya. Cukup ke nak study ni? Nak cover dari form 1 hingga hujung nun form 3. Oiii, hebat sangat kalau orang gitu. Anugerah Tuhan. Kenalah guna dengan sebaik-baiknya kan. Herm. Setiap orang ade kelebihan dan kekurangannya. Ade hikmah disebalik semua ni kan?

Eh, hari ni Birthday kawan kite. Actl, kite dah wish kat dia pukul 12.05 pagi tadi. Hehe! Tak tahu lah orang yang ke berape? Huhu.

Happy Birthday to you, Girl
Always happy and happy okay!

Awak, tadi kite pegi kedai beli buku KOMSAS. Yelah, kan nak periksa? Kena beli buku ni sebagai panduan. Serius. Komsas antologi tak belajar lagi. Amacam mane ni? 8 hari lagi. Amacam mane ni? Huaaaa! Sabar jelah. And, format BI tukar pulak. Lagi sebok. Format Arab? Haha! Taktahu lagi. Ape lah. Main tukar-tukar ni. Tahu arh nanti takde PMR. Tapi, jangan lah sampai buat macam ni. Tekanan. Tekanan. Nak suruh pelajar dapat A's, bagi lah soalan yang senang-senang. Aishh! Ape yang sedang mengarut ni? Ahh, lupekan.

Oitt, semalam kite belajar kat rumah ustazah. Belajar Arab. Bestttt. Hehe! Okay. Stup up.Gt. Bye.


xoxo,NanaComel



Disclaimer

Photobucket
Hi, Im Nana. Nice to meet you. Im a Greysonator/Enchancers.

Facebook | Twitter

♥Navigation♥
« Go back to entries
« Meet the Owner
« Exchange Link is open
« Tutorials

Taggie Board




Click and Shout here :)


Back to past



Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : Syazana Nana
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google