Dashboard | +Follow
Rindu ♥
Wednesday, December 14, 2011 • 4:25 PM • 0 comments




Hey again! Cantik tak header saya. Greyson Chance tuh. Hehe! Bukan saya buat. Orang lain buat. Buat mase ni saya takleh nak buat header coz semua programs ade kat lappy satu lagi. So, ambik yang orang je lah. Sob sob. Anyway, cantik kan.

Okay. Semalam-semalam, Qilah post kat fb dia yang dia rindu Jamboree. Yanie pun. Dia post kat blog. Haha! Semua orang rindu jamboree termasuk saya. Rindu sangat-sangat. Rindu nak serempak dengan Ladyan Harifin terutamanya. Rindu nak cakap indon dengan Yanie and Mahi. Rindu nak makan ayam sokmo. Rindu nak pakai kasut basah sampai melecet kaki. Rindu nak duduk kat dewan. Rindu nak jalan-jalan malam-malam sebelum tidur. Rindu nak ambik profile orang. Rindu nak buat aktiviti-aktiviti kat sane. Rindu nak lepak dengan kawan. Rindu nak cedok air dalam khemah. Rindu nak tengok Ladyan. Rindu nak pegi pantai. Rindu nak gurau dengan geng. Rindu nak dengar Qilah panggil Ladyan, Greyson Chance. Auw-2!

Korang mesti nak tahu Ladyan macam mane kan? Tapi, takde gambar dia loh. Tapi, saya akan upload gambar Greyson Chance. Nak dekat same dengan gambar ni. Tengok2.

 This pic. Same weh macam Ladyan. Cuma bayangkan rambut dia hitam je. Yang lain same. Ketinggian, kecomelan, kegantengan, kesenyuman. Wheee^^ Dia angkat kening macam saya. Hehe! Sukenya. Same kan3? Gambar ni, saya buat wallpaper kat handphone. Kalau rindu, saya boleh tatap je sokmo. ^^Peaccee!

Rindu wehhh. Nak tahu tak? Saya tengah pakai baju yang beli kat sane. Scout gitu. Hehe! Biru lagi. Pokoknya, rindu semua yang terlibat dengan Jamboree ni. Haishh, nasib baik pegi. Kalau tak, nyesal tak sudah. 5 tahun sekali ttuh. Haishh, harap ambe ni bukan pengakap je.

Pssttt, cakap pasal Greyson Chance kan. Semalam, saya mimpi dia. Olololoh, rindu sangat letuw. Hehe! Hari tu, mimpi dah. Semalam mimpi pulak. Siap peluk agi.\dalam mimpi je peluk, tak dose pun, kan?/ Suka-suka :)) Kalau boleh, nak mimpi sokmo dia. Alahai ! Lemah semangat. Tak jumpa real pun takpe, asalkan saya mimpi dia selalu. Hehe!

Heart you like I heart my family and bffffff

xoxo,NanaComel



Disclaimer

Photobucket
Hi, Im Nana. Nice to meet you. Im a Greysonator/Enchancers.

Facebook | Twitter

♥Navigation♥
« Go back to entries
« Meet the Owner
« Exchange Link is open
« Tutorials

Taggie Board




Click and Shout here :)


Back to past



Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : Syazana Nana
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google