Dashboard | +Follow
Keep your smile, girl.
Friday, December 16, 2011 • 1:34 PM • 0 comments

\jawab salam/

Yeahhh. Saya dapat text dari salah satu my BFF, dia kate dia dah kembali macam dulu. Bersame Mr Right dia. Woahhh! Tahniah. You happy, I'm double happy loh. Akhirnya kan. Mase dia text, saya nyanyi untuk dia. Well, that's my promise. Haha! Lawok2. Tapi, lame dah berlaku, baru nak kabor? Haishhh, sabar jelah. Tapitapi, saya salah satu orang penting yang dia bagitahu dulu. Happyy! Thanx dear. And, always happy with your Mr Right :D Okay, stop!

Ehh, bosan tak? Haihh, hari-hari bosan. Peaceee! Okay, semua orang dah tahu kelas mane-mane. Saya? Kekal lah. Biase, semua pelajar yang kelas Arab, memang tak risau langsung. Sebab? Sebab memang kekal bohh. So? Takyah pening-pening nak pikir lah ye. Excellent lah katekan. Yeaahhh!

Okay. 2012. Memang transfomasi sungguh. Tahun 2012 , semua pelajar peperiksaan awam kena duduk blok pentadbiran. Haishh, susah lalu kalau sekolah ade dua blok. Ramai orang protes. Hehe! And, bila tengok pelan kedudukan kelas. Oiiii! Mane kelas ambe? Takcaye? Tekan sini . Argh! Cari 3Exc. Ade? Harammm takde. Sabar jelah. Stop!

Greyson Chance saya pulak.
Argh! So unfair. 12 pages special about Greyson Chance. Grr~ Majalah kat sini ade ke sampai 12 pages? Takde kan? Indonesian Enchancers so lucky. Dengki eh :| Watcool. Tak baik dengki-dengki ni. Nasib diaorang, and nasib kite macam ni. Smile Enchancers :)

Miss you all. Heart you all.

xoxo,NanaComel



Disclaimer

Photobucket
Hi, Im Nana. Nice to meet you. Im a Greysonator/Enchancers.

Facebook | Twitter

♥Navigation♥
« Go back to entries
« Meet the Owner
« Exchange Link is open
« Tutorials

Taggie Board




Click and Shout here :)


Back to past



Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : Syazana Nana
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google