Dashboard | +Follow
I think -,-
Thursday, December 1, 2011 • 6:43 PM • 0 comments

\jawab salam kat atas tut/

Hola peeps, bosan doe hari ni. Nothing to do yaw. What should I do? Stupid! Pegi study nun. Tak sedar diri tahun depan dah nak P M R. Ouchh! PMR? Ape tu? Hehe! Actl, saya dah mula bace. But, sikit jep. Hehe! Mak saya kate, bace sikit-sikit dari sekarang mesti boleh punya kan. Ea? Okay mum. I believe you. Semalam saya bace Sejarah. Cantik lah kandungan kat dalam. Semangat nak bace. Plus, tulisan dia besar-besar and banyak gambar. Wah, lagi syok!! Tak memeningkan kepale. Best jugak Sejarah form 3. Harap-harap.

Ehh, tadi masa saya tilik gambar Greyson Chance, saya terfikir satu benda. Saya baru teringat, masa kat Jamboree my friends ade bagi name kat dia. Guess what? Greysan. Hehe! Memandangkan saya ni minat sangat kat Greyson Chance tu, habis semua terlibat same. Ngeh3! Mase mula-mula diaorang bagi, saya rase macam errr -,- tak tahu pape. Last-2, saya jugak yang tersalah sebut. Nak sebut Greyson tersebut Greysan. Anda patut berterima kasih. Hehe! Thanx to my BFF Yanie and Mahirah coz bagi name tu opppss!! not tapi gelaran tu.

Psstt, nak kasi tahu ni. Saya benci orang minat Greyson Chance. Saya rase Greyson Chance tu saya sorang yang punya. Tak ke pelik? Gediknya aku. Haha! Rileks-rileks. Don't worried lah girls. Greyson hak milik semua. Jangan hiraukan sangat saya ni ;) Chill aje.

Bye.
Mr Handsome.

xoxo,NanaComel



Disclaimer

Photobucket
Hi, Im Nana. Nice to meet you. Im a Greysonator/Enchancers.

Facebook | Twitter

♥Navigation♥
« Go back to entries
« Meet the Owner
« Exchange Link is open
« Tutorials

Taggie Board




Click and Shout here :)


Back to past



Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : Syazana Nana
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google