Dashboard | +Follow
I appreciate :)
Sunday, December 4, 2011 • 4:05 PM • 2 comments


Hola :) I'm so bored today. Hehe! Ehh, Happy sesangat. Sebab my sys dah balik. Glad to meet you again. Pegi ambik dia hari Jumaat malam. Arh! Lepas Isya' baru bertolak. Sleep awhile dalam kereta. Well, ini memang adat kami adik beradik. Masuk je dalam kereta terus tidur kalau jalan jauh lah. Hehe! Jalan dekat buat ape tidur XD

Kelmarin keluar dengan keluarga. Pegi beli keperluan sekolah. Mase lalu depan kedai buku. Saya nampak buku KLIK yang Greyson Chance punya. Aaaaaa! Nak beli!!!!! Tapi, gitu arh. Setakat lalu and lihat je. Balik lalu situ jugak, tengok jep. Grrr! Buku tu menungguku. Tapi, kasian kamu, ku tak dapat beli kerana terlepas. Huaaaaaaa! Nyesal tak sudah. Next time lah nampaknya. Sedihhhhh :(

Facebook semakin membosankan, right? Tapi, mengade-ngade lah pulak pegi login. Haha! Kate dah bosan. Yup, of course. Games pun saya dah tak main. So bored. Sekarang saya dah suke blogging. Twitter? Kekadang je bukak. Takde nak tweet dengan sape.

Btw, my followers meningkat. Thanx alot to you, followers. I appreciate you guys. Haa! Kalau dengan blog memang tak bosan. Saya rase best sangat bila bw. Banyak inspirasi saya dapat. Heart blogging.

Rindu awak sume.

xoxo,NanaComel



Disclaimer

Photobucket
Hi, Im Nana. Nice to meet you. Im a Greysonator/Enchancers.

Facebook | Twitter

♥Navigation♥
« Go back to entries
« Meet the Owner
« Exchange Link is open
« Tutorials

Taggie Board




Click and Shout here :)


Back to past



Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : Syazana Nana
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google