Dashboard | +Follow
Hermmmm
Sunday, December 11, 2011 • 5:04 PM • 0 comments

\jawab salam kat atas dulu/

Hoyhey. Wazzup? Huhu! Kelmarin, my mum suruh bukak cara-cara belajar kat internet. Tapi dari sumber lain. But, taktau eja macam mane name dr tu. So, tekan je lah yang terlintas kat kepale. Saya cuma tertarik dengan website yang satu ni je. Yang lain tak best. Tekan sini . Bace and amalkan. Macam best je kan. 

Yang paling best " Rahsia-rahsia di sebalik pengurusan masa" tu. Haha! Kelakar pun ade. Akanku amalkan. Insya-Allah. Aminn. Debor lah pulak bile nak jadi Form 3 nanti. Serammm gitu. Mengerikan. Tapi, saya akan cari jugak yang my mum kate tu. Haha! Capet dehh.

Okay, rindu lah kat kawan-kawan. Asyik kat muka buku je jumpa, bile nak jumpa muka ke muka ni? Haishhh, mesti korang busy dengan study, holiday, and so on, right? Olohh, rindu sesangat ni. Haadeshh, terpakse pendam jelah. Sabar neh. Hermmm.

p/s: Ladyan Harifin is nothing to me anymore. If yes, I don't know :D Hehe! Greyson Chance XD

xoxo,NanaComel



Disclaimer

Photobucket
Hi, Im Nana. Nice to meet you. Im a Greysonator/Enchancers.

Facebook | Twitter

♥Navigation♥
« Go back to entries
« Meet the Owner
« Exchange Link is open
« Tutorials

Taggie Board




Click and Shout here :)


Back to past



Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : Syazana Nana
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google