Dashboard | +Follow
Greysonators/ Enchancers
Monday, December 5, 2011 • 1:34 PM • 0 comments

Can I cycling with you? Huahua!

Hey peeps, tadi saya baru je join satu ape entah. Nak kate contests bukan tapi dia ni macam untuk Greysonators and Enchancers kat facebook and twitter. Herm, saya baru join. Tengok interesting sangat. Kalau nampak gambar Greyson Chance kat post facebook and twitter ,like and retweet, okay? I appreciate what you do.

Bosan deh. Takde buat pape buat masa sekarang. Semalam, dia text. Okay, balas. That our text XD Ssshhhh! Okay, hari Khamis ni ade reunion dengan kawan-kawan sekolah rendah. Nak pegi ke tak? Herm, kalau diikut nak pegi tapi entah lah. Rase malas lah pulak. Nanti inform semula ye korang.

Sekarang dah gila dengan Greyson Chance, dulu gila jugak tapi sekarang lagi gila. Sabar jelah.
Out. Bye
Miss you all.

xoxo,NanaComel



Disclaimer

Photobucket
Hi, Im Nana. Nice to meet you. Im a Greysonator/Enchancers.

Facebook | Twitter

♥Navigation♥
« Go back to entries
« Meet the Owner
« Exchange Link is open
« Tutorials

Taggie Board




Click and Shout here :)


Back to past



Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : Syazana Nana
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google