Dashboard | +Follow
Greyson Chance's mood :)
Monday, December 5, 2011 • 1:10 AM • 0 comments


OMGC! So adorable.

Hey peeps! Malam ni not pagi ni or sebentar tadi, saya buka twitter, buka blogger, buka facebook. Facebook nothing happened. Twitter, saya follow orang and tengok tweet Qistina Enara. Ade link blog dia, opened and saw many stories about Greysonators and Enchancers yang banyak saya tak bace lagi. Kalau korang peminat Greyson, korang mesti tahu ape yang terjadi dalam tu, kan? Yang bukan peminat Greyson, of course not.

Blog Qistina Enara 100% about Greyson Chance. Saya bace blog dia pun macam Grrr-,- Kenape bukan saya? She is the luckiest girl yang pernah saya jumpa. Jelly pun ade tengok dia ni. Tapi, dia comel, cute, friendly and so on. Tadi, saya suruh dia follow my blog. Guess what? Dia follow. Baiknya hati awak. Blog orang lagi pon. Can I meet you? Huahua! Jangan harap. Dia sane, kau sini.

Kalau macam ni, hari-hari saya akan buka blog dia. Nak mengadap dia and Greyson. Can I? Hehe! Mengarut sudah. Jangan marah. But, I will do it XD

Heart Greyson Chance and Qistina Enara
 Heart everyone.
I wanna sleep.
Bai peeps.

xoxo,NanaComel



Disclaimer

Photobucket
Hi, Im Nana. Nice to meet you. Im a Greysonator/Enchancers.

Facebook | Twitter

♥Navigation♥
« Go back to entries
« Meet the Owner
« Exchange Link is open
« Tutorials

Taggie Board




Click and Shout here :)


Back to past



Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : Syazana Nana
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google