Dashboard | +Follow
Contest My Blog Are Top!
Wednesday, December 7, 2011 • 6:38 PM • 0 comments

Hola ^^ Bosan kan? So, saya decide nak join contest 2 budak comel ni. First time masuk contest macam ni. Tak pernah2 sebelum ni. Chill deh. Haha! Cuti sekolah kan. Terlalu banyak mase lapang. So, kite isi je lah kna?

Syarat-syaratnya:
Wajib follow blog Ika dan Najla \ untuk mengetahui perkembangan lanjut /
Wajib like fanpage Najla dan Ika
Tulis satu entry tentang contest ini
Postkan link anda di comment box Ika ( jika anda dari blog Ika ) di comment box Najla ( jika anda dari blog Najla )
Link www.sayabudakbaik.blogspot.com/ tidak diterima
Lelaki dan perempuan sahaja dibenarkan masuk
Ok, nak tahu hadiah2nya pulak. Tekan sini . Ok,gtg. Bye!


xoxo,NanaComel



Disclaimer

Photobucket
Hi, Im Nana. Nice to meet you. Im a Greysonator/Enchancers.

Facebook | Twitter

♥Navigation♥
« Go back to entries
« Meet the Owner
« Exchange Link is open
« Tutorials

Taggie Board




Click and Shout here :)


Back to past



Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : Syazana Nana
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google