Dashboard | +Follow
But
Friday, December 2, 2011 • 2:21 PM • 0 comments

\jawab salam k/

Hola peeps, nak bagitahu ni. Tadi, Yanie text saya yang dia jumpa muka macam Ladyan kat kedai makan. Boh, dengki ehh. Kalau saya dapat jumpa dia, saya akan tatap sepuas hati. You kown. Kalau saya tengok muka dia, same seperti saya tengok muka Greyson. Wah, tapi yanie kate hok tu kurus sikit. Herm, melayu pulak tu. Same ke tak ea?

Ini membuatkan saya berase nak tatap muka Greyson kejap lagi. Huahua! Rindu lah pulak. Adesh. Daddy text jugak tadi, dia kate buku Sejarah form 3, tulisan dia besarbesar. Betul kan? Saya tak tipu pun. Ngeee! -,-

Mak kite kate, tadi my sys tel. Dia nak balik. Huahua! Puas dah ke duduk sane? Sedap tak jadi bibik? Gurau dong. Peacee! Rindu kamo seperti mane kamu rindu saya semase saya pegi Jamboree.

p/s : Name Ladyan glamour dah dalam blog saya. Famous dah dia sini. Well, akanku sebut selalu. Ngeh3!  ♥
♥Mr Handsome.

xoxo,NanaComel



Disclaimer

Photobucket
Hi, Im Nana. Nice to meet you. Im a Greysonator/Enchancers.

Facebook | Twitter

♥Navigation♥
« Go back to entries
« Meet the Owner
« Exchange Link is open
« Tutorials

Taggie Board




Click and Shout here :)


Back to past



Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : Syazana Nana
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google