Dashboard | +Follow
Approve and remove orang :)
Saturday, December 10, 2011 • 11:48 PM • 0 comments


Hey you! Haha! Gedikk lorh. Okay, hari ni nothing special lah. Tadi, approve orang yang lame tertunggak tu. Kesian pulak kat diaorang. Tunggu saya app ye? Haha! Perasann. Tapi, not all saya app. Just yang kenal je app. Yang lain , next time. And, zaman sekarang ni, ramai orang cari kerja me-remove orang yep. Hasihhh, macam sedap kan? Takpe2. Saya nak cuba arh kerja ni. Macam seronok orp? Hehe!

Pssttt, tadi awal giler dia text saya wish nyte. Eh, awal bebenor nak tidur? Rupe-rupenya, nak demam. Tambah pula, electric takde ea? Kesiann. Takpe lah. Tidur lah :) Okay. Stop! Siang tadi, my sys bosan. So, saya suruh lah dia bukak Cleverbot tu. Guess what? Seronok boh. Macam orang giler gune benda tu. Actl, my kembar yang memperkenalkan. Thanx sayang :)

Tadi, tengok lah beg yang isi buku teks hari tu. Maklumlah , tak susun lagi. Bukak-bukak. Hadoi, ambe tak bace lagi buku novel BM 6:20 and BI Around the World in 80 days. So, novel BM tolak tepi dulu coz terlalu tebal. Ambik novel BI. Baru bace sampai kat chapter 3. Oloh, siket ngat. Huhu! Biase, nak panaskan enjin dulu. Hehe! Lagipun, dah nak dekat kul 9 pm dah. Mase untuk IK 4. Giler. Dop sedor diri lagi nak PMR tahun depan. Tahun depan saya mesti chaiyok chaiyok lagi.

Hehe! Okay. Battery low. Esok nak tengok Greyson Chance pulak. Dia belakon lah. Tak tahu ke? Kesian. :( Rileks-2. Just kidding loh. Okay. Bye.

xoxo,NanaComel



Disclaimer

Photobucket
Hi, Im Nana. Nice to meet you. Im a Greysonator/Enchancers.

Facebook | Twitter

♥Navigation♥
« Go back to entries
« Meet the Owner
« Exchange Link is open
« Tutorials

Taggie Board




Click and Shout here :)


Back to past



Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : Syazana Nana
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google