Dashboard | +Follow
Weird?
Wednesday, November 30, 2011 • 2:51 PM • 0 comments

\jawab salam kat atas ,wajib/




Heyhoy, weird? Nak tahu? Yup,of course. Setiap kali tengok cerita Indon selalu ingat kat Ladyan Harifin. Sape tu? Loh, enggak tahu ya. Dia teman jamboree masa kat Jamboree tu lah. Sape pegi jamboree tahu arh. Dari kontigen Sumatera Barat, Indonesia. Wah, ingat belake. Of course lah sayang.

Ngigau ape sampai tengok cerita Indon pon ingat kat dia. Bukannya dia belakon pon. Weird betul lah. Sekarang pun, bayangan dia tengah berlegar-legar di kepala saya. Ape hal? Tambah pula, Qilah menyamar jadi Ladyan biar pun dia tulis Lidyan kat shoutbox. Tapi, nak dekat same kan. Haaaa! Lagi satu, salah satu pic Greyson Chance yang dalam hp saya, style dia same dengan Ladyan wooo. Dari tepi sejibik macam dia. Lagi parok. Haiyaa, ape mau jadi?

Okay, done. Biar lah bayang-bayang dia berlegar kat fikiran saya pun. Idc. Bukan real pun, kan? Ahh, shut up. Tapi, kesian kat my sys sebab dia nak tengok muka si Ladyan ni. Tapi tapi, saya xde pic dia lah. Sorry sayang. Okay, done done done. Out time. Bai :)

♥Mr Handsome.

xoxo,NanaComel



Disclaimer

Photobucket
Hi, Im Nana. Nice to meet you. Im a Greysonator/Enchancers.

Facebook | Twitter

♥Navigation♥
« Go back to entries
« Meet the Owner
« Exchange Link is open
« Tutorials

Taggie Board




Click and Shout here :)


Back to past



Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : Syazana Nana
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google