Dashboard | +Follow
Salam Aidiladha
Sunday, November 6, 2011 • 4:21 PM • 0 comments

\jawab salam kat atas dulu/
Sempena hari yang mulia ini, saya ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidiladha kepada semua. Amacam best tak Raya tahun ni? Best lah kan. Dapat makan daging banyak-banyak. Act, saya tak berape suke daging. Haha! Aneh kan? Taktak eahh. Biasa jep. Bukan tak suke langsung, tapi tak berape suke lah. Kalau darurat sangat makan lah.

Balik kampung tak? Hello! Kampung saya kat sini-sini jep. Kan senang kampung kat sini. Tak payah bayar tol segale benda tu, kan? Takyah visit pon takpe, sebab visit dah hari-hari, kan? Kenapa asal Hari Raya jep balik kampung? Kenape tak balik hari-hari kan? Haha! Gurau-gurau jep. Saya tau sebab ape lah. Peace :D

Makan lah daging tu banyak-banyak yep. Nothing to write anymore.
Nak layan lagu my fav Greyson Chance- Waiting Outside The Lines.
Peace yaw! Jumpa lagi.

Salam.
Mr Handsome.

xoxo,NanaComel



Disclaimer

Photobucket
Hi, Im Nana. Nice to meet you. Im a Greysonator/Enchancers.

Facebook | Twitter

♥Navigation♥
« Go back to entries
« Meet the Owner
« Exchange Link is open
« Tutorials

Taggie Board




Click and Shout here :)


Back to past



Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : Syazana Nana
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google