Dashboard | +Follow
Peaceee!
Wednesday, November 16, 2011 • 1:14 PM • 3 comments

\jawab salam kat atas dulu/


Hari ni my last day bukak Facebook, Blog and my Greyson Chance song on Youtube. Lepas ni, tak jumpa selama 9 hari. Adeshhh! Lamenya. Gonna miss you. Especially, YOU. Herm, dah lah tak kemas baju lagi. Malasnya. Sampai kat sane gane lah keadaan? Sedap ke? Bosan ke? Ade Greyson Chance ke? Haha! Ngarut lalu.

Beg masih kosong. Barang-barang tak check lagi. Everything tak sentuh lagi. Siape nak tolong? Baju kemeja ade dop au? Debar-debar! Takut-takut! Aci orp tarik diri? Aci orp nak bawak mak? Aci orp nak bawak teddybear saya? Aci dop nak bawak my little bro? Aci dop nak bawak Greyson Chance? Hehe!

Tadi, sedap bohh. Perang saudara antara Yanie dengan saya dalam msg and Amira dengan saya, Ayu, and Khalilah dalam facebook. Pasal? Pasal budak American tu lah, Greyson Chance. Woahhh! Ramai dah orang nak rebut dari saya. Hehe! Anda marah? Hoho! Memang patut anda marah. Saya dop sihat sikit hari  ni.

 Sorry! Hari ni saya giler kat Greyson Chance. Dop tahu bakpe? Ade penawar? Ni kes tadi lah nie. Bole ke bawak sampai kat sane? Arhh, finished Syazana! Okay-okay. Nak pegi kemas beg jap.

 Dia nak bagi kat saya Teddybear tu 
Thanx
Bai. 
Mr Handsome.

xoxo,NanaComel



Disclaimer

Photobucket
Hi, Im Nana. Nice to meet you. Im a Greysonator/Enchancers.

Facebook | Twitter

♥Navigation♥
« Go back to entries
« Meet the Owner
« Exchange Link is open
« Tutorials

Taggie Board




Click and Shout here :)


Back to past



Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : Syazana Nana
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google