Dashboard | +Follow
Miss me or Not?
Wednesday, November 2, 2011 • 9:21 PM • 0 comments

\jawab salam kat atas dulu/
Lama tak update blog. Dah lama tak sentuh laptop ni. Huh! Miss you all. Dah korang rindu tak? Kalau tak pon ,tak kisah lah. Tak merugikan saya pon.
Herm, sekarang dah bebas sekejap. Sekajap jep? Yela,sekejap je. Minggu depan sambung balik periksa. Huh! Penat lah macam ni. Takpe, banyak masa nak bace. Ye dop? Haha! Suke hati lah.

Minggu ni periksa okay jep tapi yang dop puas hatinya, kertas BI 2 dengan BA. BI paper 2 yang bahagian C tu, dia minta satu je lesson. Tapi saya yang terover rajin buat 2. Ambik kau. Dah salah kan. 
Ishh! Sabar je lah. Sir cakap nak tukar soalan tu kepada 2 lesson tapi sir tak dang. Sir pegi kursus. Haha! Nasib kau lah, Syazana! 
BA pulak, masalah karangan. Aduihh! Ustaz tak bagi karangan yang betul. Habis gear dah baca karangan tu. Tadi buat karangan, pakat combined ape yang bace dengan ape yang terlintas kat kepala. Tengok arh dapat berape? Tak sanggup mendapatnya.

Okay! Esok kena pegi Dewan MPK. Ada Karnival Negeri Terengganu. Cikgu baru cakap tadi. Baru niat taknak pegi sekolah esok. Arhhh!-,- Nampaknya terpaksa pegi lah ni.
Okay! Takpe. Sekarang saya nak tebus balik ape yang saya tak bole buat masa minggu periksa ni.
Bak kata Yanie, lepas periksa nak tebus belaka.\gitu kowt ayat dia,nak dekat arh tu/
Haha!

Bai.
Salam.
Mr Handsome.

xoxo,NanaComel



Disclaimer

Photobucket
Hi, Im Nana. Nice to meet you. Im a Greysonator/Enchancers.

Facebook | Twitter

♥Navigation♥
« Go back to entries
« Meet the Owner
« Exchange Link is open
« Tutorials

Taggie Board




Click and Shout here :)


Back to past



Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : Syazana Nana
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google