Dashboard | +Follow
Happy sangatsangat !
Friday, November 4, 2011 • 11:05 AM • 0 comments

\jawab salam kat atas dulu. peace/
Okay. Nak tau sebab ape Happy sangatsangat nie. Okay, nak cerita nie :)

Semalam, kelas Excellent dengan Dynamic je yang sepaptutnya pegi MPK.\orang kabor/. Tapi, kelas lain pegi gak. Sampai ade kelas yang protes. Aduihh, jangan main protesprotes gitu. Lastlast pergi jugak. Tapi round kedua kowt. Pergi sane tengok karnival tulah. Pagipagi macam biasa perhimpunan, baca Yaasiin and balik kelas. Masa perhimpunan tu, tengok kiri tengok kanan takdop pon dia. Mahirah kabor gitu gak. Aishh! Kate nak mari. Okay, start bace Yaasiin. Pastu, masuk kelas duk sembang dengan kawankawan. Nak dekat kul 9 baru pergi belahsane nak naik bas. 

Bila sampai belahsane, cikgu takde lagi. So, ade orang pegi panggil cikgu. Then, ikutlah. Tengoktengok dari luar bas, penuh dah. Ingat ke naik bas round kedua. Rupenya, naik skali. Aliya yang dalam bas suruh naik. Pastu, naik jelah. Naiknaik takde tempat duduk maa. Mahirah panggil saya. Dia tunjuk sape dop tau. Dop layan. Duduk sebelah Fatin. And Mahi suruh tengok belakang. Saya tengok, laa tutah dia. Ajaib bin Misteri nie. Tadi kat perhimpuana tade pon. Smile :)

Sampai sane, terus masuk. Pegi kat Tepces jap. Pusingpusing situ jep. Terus naik atas. Dang molek, orang pun baru nak start buat persembahan. Tengok persembahan. Seronokseronokseronok! Choir, action song, singing. Arh! I like that. Naknak lagu Just The Way You Are dengan kumpulan band yang kecik molek tu. Meremang bulu roma tau. Sukesuke!

Pastu, Fahmi datang sebab nak balik daa. Acehh! Dop abis tengok agi Aishiteru tu. Takpe bole dengar sambil jalan. Lagipon, acara tu dah nak abis lah. Fiuhh! Nasib baik. Kirenya tak terlepas and tak tertinggal lah ni. Keluar. Pastu, masuk balik. Amenda nie? Pastu, keluar balik. Tunggu kat tangga. Lame sikit, baru pegi kat bus stop. Main hujan lah kite :) Tunggu kat citu. Lame gak tunggu nya. Bus datang. Girls yang naik dulu. Hikhik! Ladyfirst ookay! Saya dengan selamber pergi duduk kat belakang skali. Saya ikut Jay, Cw Khalilah and Mahirah jep. Boys? Haha! Berdiri lah maknanya. 

Actl, ade dua tempat je untuk lelaki sebab abis girls yang kebas. Pastu, dengan senang hati. Ambe dengan Mahirah berkongsi dengan Jannah and Cw Khalilah. Kite kecik-kecik blake okay! So, muatlah. Tapi tak muatlah. Other boys, berdiri kat tengah laluan tu. Saya duduk tepi lelaki. Aduihh! Memang sumbak arh 4 girls kat belakang tu. But ,bukan duduk sebelahsebelah. Nak mampus ka? Irfan berdiri lah. Kan ade ruang kosong kat tengah tu. Memang nasib baik arh yang dapat  4 seat tu. Dua depan saya and dua tepi saya. Dia duduk depan saya. Wheppiee! Duduk atas ribe kawan dia. Haha! Walaupun sumbak 4 orang kat blakang tapi tetap seronok. Peace :) Jangan pikir bukanbukan yep. 

Sampai jep kat sekolah, terus pergi kantin. Lapar lah. Tak makan dari pagi tu. Belibelibeli, terus naik kelas.
Eh! Hari nie dapat markah Math. Alhamdulilah, syukur kepada Allah. To my BFF, don't be sad ,okay! Ade hikmah disebalik semua ni. Smile always. Btw, thanx to sesape yang ucap Tahniah kat saye yep. Love u all.

Okay. Out. Nak rehatkan tangan jap. Nanti nak post someone :).
Salam.
Mr Handsome:) .

xoxo,NanaComel



Disclaimer

Photobucket
Hi, Im Nana. Nice to meet you. Im a Greysonator/Enchancers.

Facebook | Twitter

♥Navigation♥
« Go back to entries
« Meet the Owner
« Exchange Link is open
« Tutorials

Taggie Board




Click and Shout here :)


Back to past



Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : Syazana Nana
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google