Dashboard | +Follow
Fight ! Fight !
Tuesday, November 15, 2011 • 6:36 PM • 0 comments

\jawab salam kat atas dulu/

Ehh, hari ni saya mari sekolah. Haha! Rajin tak kite. Herm, bosan giler pegi sekolah hari ni, harap nak hantar buku jep. Tidakkk, saya dop mari dah eah. Confirm! Mula2, semua form 2 and 1 kena duduk kat foyer. Pastu, cikgu panggil budak-budak yang dapat biasiswa. Bosan eah. Pastu, lari seperti banduan bersama Ayu dengan Nabilah. Pergi tolong cikgu. Duduk kat makmal sains. Tolong teacher Norzilah. Bestt! Spoting habis teacher. Gurau dengan teacher. Orang yang duduk foyer kena berlakon. HUAHUA! Padan muka. Nasib baik lari dulu.

Duduk kat makmal dengar cerita hantu lah, cerita pasal anak teacher lah. Act, bilik makmal untuk cikgu tu tak bole masuk ramai-ramai. Wak relek jep. Masa teacher cerita pasal hantu tu, Ayu kate muka saya pucat. Serius? Ngeh3. Debor-debor! Kan nak kena pergi duduk dalam hutan nun seminggu lebih. Takut nyaaaa!

Duduk situ sampai rehat. Kiteorang rehat pukul 11.00 pagi. Katanggg! Teacher belanja :D Sudah makan pergi kat budak dua orang tu. Sebab handphone jam. Haha! Rilekss. And then, lepakk dengan diorang pulak. Ayu dgn Nabilah pergi tolong cikgu. Sebab ape handphone saya jam? Sebab diaorang bluetooth lagu dengan gambar Greyson Chance rupanya. Nasib baik dop ambik banyak. Bagus handphone saya. Thanx handphone ku

Disebabkan Yanie ambik gambar Greyson buat wallpaper handphone dia macam saya. Mula lah, fight-fight kite. Daddy? Daddy suke selok. Lucu tak kiteorang? Pastu, dia gi bukak gambar tu sedang molek ade delete tepi tu, terus tekan 'delete' and 'yes'. Wuuu! Sape suruh wak dengki saya. Kan dah kena. Nak tahu Yanie buat ape? Dia pegi cium gambar tu lah, dia kabor Greyson nak ke dia lah. See? Kan dah kena di Syazana ni. Rileks arh. Fight-fight manja-manja jep. Fight antara adik beradik. Peacee!

Sememangnya seronok lah. Kalau ade Mahi dia balah dengan daddy kowt. Kelakar lah. Hah, sangat seronok. Okay, sampai sini dulu.

p/s: Yanie! Greyson Chance saya punya.

Bai. 
Mr Handsome.


xoxo,NanaComel



Disclaimer

Photobucket
Hi, Im Nana. Nice to meet you. Im a Greysonator/Enchancers.

Facebook | Twitter

♥Navigation♥
« Go back to entries
« Meet the Owner
« Exchange Link is open
« Tutorials

Taggie Board




Click and Shout here :)


Back to past



Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : Syazana Nana
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google