Dashboard | +Follow
Famous Dah Dia :)
Tuesday, November 8, 2011 • 1:11 PM • 0 comments






Hey! Esok sekolah. Esok periksa. Buku? Dah pegang tadi. Pegang jep? Tak arh. Buat harta nak bagi kat anak ekgi. Aishh! Mesti lah baca. 
Tadi saya bace KMT. Form 1 dah baca lame dah. Tapi form 2 tak abis lagi. Tinggal tajuk Perdagangan & Keusahawan. Olohh, susah lah tajuk ni. Kena banyak baca. Ni malas ni.
Tapi, kena baca jugak. Kate nak dapat A. Hermm! Cikgu Zarina nak semua dapat A. Waduh-waduh, macam mane ini. Cikgu! Cikgu! Kita buat yang terbaikkk macam Boboiboy cakap tu neh.
 Geografi and KKQ tak sentuh sikit agi. Adoihh!



Psttt, ramai dah orang minat Greyson Chance. Hey, Greyson Chance! Famous dah dia. Ni suke ni.  Biar orang kenal sikit sape Greyson Chance tu op? Handsome ke? Cute ke? Comel ke? Wehh, dop sabar nak tengok AIM 18. Ade Greyson Chance doe. Bestbestbest!

Setiap kali saya bukak internet ni, mesti saya akan buka Youtube Greyson Chance- Waiting Outside The Lines. Best sangatsangat. Ni nak jadi giler ni. Tapi, tak bole jadi gile sekarang sebab esok nak ambik periksa ni. Lepas habis periksa bole arh jadi giler kejap.

Okay! Dua hari lagi saya akan bebas. Bebas dari jajahan peperiksaan. Tapi, tahun depan kena jajah lagi teruk. PMR bohhh! Hok ni kena perang sungguhsungguh. Berkorban untuk mendapatkannya. Hehe! Okay. Nak pergi study.\gitu nak kabor/ Lepas periksa jumpa lagi.

Salam.
Mr Handsome.

xoxo,NanaComel



Disclaimer

Photobucket
Hi, Im Nana. Nice to meet you. Im a Greysonator/Enchancers.

Facebook | Twitter

♥Navigation♥
« Go back to entries
« Meet the Owner
« Exchange Link is open
« Tutorials

Taggie Board




Click and Shout here :)


Back to past



Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : Syazana Nana
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google