Dashboard | +Follow
Demam! Batuk! Selsema! Datang melawat saya!
Sunday, November 27, 2011 • 12:04 AM • 0 comments

\jawab salam kat atas/

Hari ni saya still tak sihat lagi. Malam semalam, my mum suruh telan pil yang bentuk cylinder tu. Waduh-waduh, besar bangat. Memang saya tak bole nak telan pil tu. My mum paksa. Last-last, gigit pil tu sampai hancur dengan gigi sendiri. Euwww! Pahitnya. Nasib baik, ade air sunquick kat tangan.

Psstt, tadi saya try hantar msg ke Ladyan Harifin. Guess what? Ade respon lah. But, still tak puas hati atas sebab tertentu. Ahhh! Asal kan saya dapat hantar msg ke dia. Walaupun, tettttt! Tak leh bagitau. Awak! Jangan marah yup. Sayang awak Hehe!

Okay. Kan saya nak cerita pasal Jamboree tu kan? Sorry, not now. Saya enggak sihat ini. So, tak sedap nak bercerita. Soso, saya akan cerita next next next timeeeee yep. Peace!

Bye.
Mr Handsome.

xoxo,NanaComel



Disclaimer

Photobucket
Hi, Im Nana. Nice to meet you. Im a Greysonator/Enchancers.

Facebook | Twitter

♥Navigation♥
« Go back to entries
« Meet the Owner
« Exchange Link is open
« Tutorials

Taggie Board




Click and Shout here :)


Back to past



Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : Syazana Nana
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google