Dashboard | +Follow
Anti-Pedassss
Monday, November 7, 2011 • 12:01 PM • 0 comments

\jawab salam  kat atas dulu/

Anti- Pedass? Yup, I am. Memang saya tak bole makan makanan yang pedas-pedas. So, saya tak bole makan lah. Tapi, kalau lapar sangat-sangat makan lah. Tapi kena ade air kat sebelah. Air mesti penuh segelas but bukan air suam or air yang panas-panas macam air milo or teh. No! Saya tak suke air milo and teh. Jauh daripada aku. XD

Semalam, kan raya, kan3? My mum order Nasi Dagang. Wohhh! Pelesik pedass. Dah lah masa tu tak ambik air lagi. Arhh! Terpaksa lah saya tahan hingga lah nasi saya habis. Kalau pedas sikit-sikit takpe, ni pedas lesikkk. Bohh! Dah macam naga dah. Bole buat keluar api dari mulut.\nawok lalu/

Okay. So, to my future husband. Sorry. Saya tak bole masak makanan yang pedas-pedas. :D Mengarut suda datang. Arh! Stop,okay. So, kalau nak suruh saya makan makanan yang pedas-pedas, sorry yep. Saya tolak awal-awal. Peace :)

Salam.
Mr Handsome.

xoxo,NanaComel



Disclaimer

Photobucket
Hi, Im Nana. Nice to meet you. Im a Greysonator/Enchancers.

Facebook | Twitter

♥Navigation♥
« Go back to entries
« Meet the Owner
« Exchange Link is open
« Tutorials

Taggie Board




Click and Shout here :)


Back to past



Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : Syazana Nana
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google