Dashboard | +Follow
11.11.11 ♥
Friday, November 11, 2011 • 9:46 PM • 2 comments

\jawab salam kat atas dulu/




11.11.11 adalah tarikh yang terindah and special buat saya. Bukan kerana dia cantik or pape jep tetapi tarikh ini sangat special untuk saya. Pagi tadi, baru je beberape minit selepas masuknya tarikh baru ini Jumaat 11.11.11, dalam pukul 12 lebih[pagi], dia text saya. But, 10 malam tu start dah text dgn dia. Sukesukesuke! Lame juga kiteorang msg.

Ade satu msg nie, saya sangat suke :D Tapi, tak bole cakap kat sini. Saya akan cerita kat geng saya jep.\kalau saya rajin/ Okay, jangan marah! Sorry, saya private sikit orangnya. Private ke? Haha! Releks arh. Awak! Awak! Saya suka awak juga Hehe! Awak dah tau kan. Takpe-2, saya saje je kabor :D Pandai awak pilih tarikh orp. Saya tahu awak bace post ni kan?

Walaupun orang kabor 11.11.11, tarikh tak baiklah, itu lah, ini lah, tapi saya tak bangga-banggakan tarikh ni pon. Ini satu kebetulan jep. And , memang saya tak jangka pon ini akan berlaku. Tarikh ni sama je dengan tarikh lain. Betul tak? Kalau tak betul pon, ikutlah. Hehe! Sukanyaaa!

Okay. Pagi tadi pulak, saya dapat request dari dia. Auw! auw! Yang ni? Lagi suke Okay. No more talk-talk and write-write. Nak pergi tengok tv pulak.

Bai.
Salam.
Mr Handsome.

xoxo,NanaComel



Disclaimer

Photobucket
Hi, Im Nana. Nice to meet you. Im a Greysonator/Enchancers.

Facebook | Twitter

♥Navigation♥
« Go back to entries
« Meet the Owner
« Exchange Link is open
« Tutorials

Taggie Board




Click and Shout here :)


Back to past



Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : Syazana Nana
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google