Dashboard | +Follow
Wuhuuu!!
Sunday, October 23, 2011 • 12:05 PM • 0 comments

\jawab salam kat atas dulu/
Haa, mesti korang heran kan? Tak sekolah ke? Duduk kat KL ke?? HAHA!!
Relaks-relaks. Sekolah saya ambil cuti hari ni. Sebab semalam ade Hari Graduasi untuk form 5 and 6.
Kami pon tumpang sekaki.\wink-wink/

Haishhh!! Duduk kat rumah tak buat pape. Bosan. Tapi, nasib baik lah cousin dari Kuantan datang. Fiuhh!! enjoy sikit. Enjoy sangat ke? Ehh, saya daa bace buku okay !
Science lagi. Bace form 2 sampai kat Chapter 7 : Dynamics. Hehe!! Saje jep kabor. Hobi :)
Ngarut sudaa.\peace/

 Kawan-kawan saya mana? Bosan lah. Nothing to do :|
Baik sungguh lah kawan-kawan saya ni. Dop online sikit. Bagus-bagus. Saya tabik kat korang.
 Nasib baik ada dia. Thanx awakk!! Semalam dia masuk dalam mimpi saya. Yuhuu!!
Relaks-relaks! Baca? Baca daa. So, kite online saja okay?!

Kebelakangan ni, post saya tak lagi panjang berjeler. So, senang lah korang nak baca. And tak lah korang susah-susah scroll ke bawah and lenguh mata menengoknya, kan?
Okay lah. Daripada saya memakan diri sendiri seperti memberitahu rahsia saya yang menarik lagi seronok lagi sedap tu, baik saya out dulu. 

Out.
Salam.
Mr Handsome.

xoxo,NanaComel



Disclaimer

Photobucket
Hi, Im Nana. Nice to meet you. Im a Greysonator/Enchancers.

Facebook | Twitter

♥Navigation♥
« Go back to entries
« Meet the Owner
« Exchange Link is open
« Tutorials

Taggie Board




Click and Shout here :)


Back to past



Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : Syazana Nana
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google