Dashboard | +Follow
Selalu Dekat Di Hati
Sunday, October 9, 2011 • 10:49 AM • 0 comments

Nak cerita nih.
Hari Jumaat tu saya and keluarga bertolak petang ,dalam pukul 5 petang.
Sesak bohh sebab ade orang baiki jalan maa ;)

Sampai je kat sane,kite pergi Pantai TC. Pastu,masa jalan-jalan kat sane.
Ade lah sekumpulan geng Fixie lalu tepi. Amboii,tepi tu.
 Taknak tumpang ke??HAHA!!
Saya nie relaks arh tapi my sys yang xtahan tengok. Maklumlah,obses dengan Fixie. Kasiann :D
Purple,pink,biru,hijau ade blake !!Perempuan pon ade.
Hari tu,saya kabor kat my sys yang perempuan tak sesuai nak Fixie.
Lelaki??Lelaki sesuai. Nak-nak hok smart naik. Woahhh!!confirm ramai yang terpikat. 
#termasuk saya :)
And, my sys pon kabor tu sesuai. Takde pape pon. #HAHA!!saya dah kena.
Okay fine,perempuan juga sesuai naik.

And then,patah balik. Pergi KFC . Nak pergi McD ,McD tengah diubahsuai.
Aduihh,semua McD nak renovated. Arhh,shut up!! Not your bisness.
Sambil jalan,my mum snap photo. Wahh,glamour sebentar ambe. But,glamour in my mum phone.
Masuk KFC,my mum tarik pergi kat kaunter. Hehe!!:D
Order and order ,makan,makan and makan. Tunggu kejap!!
Sebab hujan. Lepas serik sikit, hujan sepoi-sepoi. Haha!!Boboiboy.
Masuk kereta and terus pergi ECM. 

Cari surau. Solat. And pusing-pusing kat dalam tu.
Btw,masa dalam perjalanan pegi Kuantan tu, kite text[s] dengan kawan. Not special for me. Boy.
Text[s] dengan dia sampai lah ke malam and berhenti masa kat KFC. Dia kongsi rahsia dengan saya.Shhh!!
Lama tu. And then sambung balik dengan my BFF, Mahirah.
Sampai balik.

Pssttt,nak tahu tak. Saya and my sys belilah satu gelang yang serupa. Love love lagi.
Bracelet tu menandakan kite ade hubungan adik beradik. Bestnya.
Kau ade??Takde kan..Haha!!relakss-2.
My sys, kite nanti pakai sama-sama ea. :)

Eh,eh,ehh, tadi kite bace blog kembar kite. Tekan sini Kembar .
Yang post kedua. Dia pegi ECM hari Jumaat.
Eh Kembar, saya pegi gak. #wheee :)
Tapi ,saya sampai malam kat ECM .Taktau lah Kembar pegi siang ke??malam ke??
Saya taktau. And ,saya taktau lah dia jumpa sapa kat sane???#sayajenistakbusybody

Memang saya bace post tu sampai tersenyum sampai ke telinga. 
Tak percaya???Tak percaya sudah. Tak kisah. :P
Kite selalu dekat kan. Dekat tak dekat selalu je ade yang same. Kan,kan??
Nie suke nie. Sampai boyfriend pon kembar.
#relaks-relaks. Saya sudah merapu nie.#ignore me ^_^

I like this post.
Bye.
Mr Handsome.

xoxo,NanaComel



Disclaimer

Photobucket
Hi, Im Nana. Nice to meet you. Im a Greysonator/Enchancers.

Facebook | Twitter

♥Navigation♥
« Go back to entries
« Meet the Owner
« Exchange Link is open
« Tutorials

Taggie Board




Click and Shout here :)


Back to past



Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : Syazana Nana
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google