Dashboard | +Follow
Our Mr :)
Sunday, October 9, 2011 • 11:51 PM • 0 comments

Our Mr ...???!!Ohh,you all tak faham ea??Okay. Let me tell you.
Ade lah 4 sekawan nie ,masing-masing dah label[s] diaorang punya Mr.
4 sekawan itu adalah Kami yang terdiri daripada :

Nurul --> Mr Aishiteru

Mahirah --> Mr Missing

Yanie --> Mr Cool

And I ,Nana --> Mr Handsome

Masing-masing ade keistimewaan terhadap mereka punya Mr. 
So, don't take our Mr. But,if you take, I will kill you by myself. #nakspeakingsangatayattahpape. Sorry.
Ignore with my language.
Aku dah merapu banyak ni malam-malam buta. Terpesong. Its okay!! This is my story. Not yours.
Woww!!kasarnya. Okay,sorry!!

Ingat jangan nak ambil our Mr. If not, I lesing you tau. :D
Entah bila saya falling love with him. Is it MAGIC??? or something???
Saya pun taktau. But, kita taktau kan siapa future husband kita..??
so, jangan terlalu berharap lah yep. #just saying. Don't take it serious.
But but but, saya taktau macam mane saya bole jatuh cinta kat dia.
I must know how its happened. But but but but, I know how it happened. #kelingsunggucakap.

Perasaan. Tiada siapa pun bole halangkan. Fitrah manusia bak kata Yanie. :D
so, peace !! Jiwang sungguh saya malam ni. Adoihhh!!penyakit daa datang. Mesti kena makan ubat ni. Ubatnya adalah HIM. Biarlah dia dop tahu yang saya suka dia. Saya pendam je lah. 
Aishhh, nanti kalau pendam, jadi gilaa pulakk kan..??HAHA!!
Tunngu masa yang sesuai or biarkan??
No answer :)) Better I think again/back.

off pen.
Salam.
Bye.
Mr Handsome♥.

xoxo,NanaComel



Disclaimer

Photobucket
Hi, Im Nana. Nice to meet you. Im a Greysonator/Enchancers.

Facebook | Twitter

♥Navigation♥
« Go back to entries
« Meet the Owner
« Exchange Link is open
« Tutorials

Taggie Board




Click and Shout here :)


Back to past



Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : Syazana Nana
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google