Dashboard | +Follow
Nak Letak Mana Muka ni :)
Tuesday, October 11, 2011 • 4:41 PM • 0 comments

\jawab salam kat atas tu/
Ehh,kan kita ade seminar kan ?! Yup, memang ade. 
Aishhh, hari nie dah dua kali kena marah dengan cikgu tahu dop. Sabar je lah.
Sebab? Sebab pertama, pagi tadi saya datang blok KBSM. Terjumpa lah 3 anak dara ni. Diaorang taktau nak pegi mana. Semua pelajar kena pegi blok seberang dulu. Perhimpunan. 
Saya pon ikut lah mereka-mereka. Salah satu daripada diaorang nak lintas jalan. Woaahhh!! Cikgu ade situ bohh. Parok kena. Not my false. Not my suggestion. Saya pon buat muka tah kelain. Macam cari-cari orang gitu arh. Muka ni juga yang terlibatnya.

Sebab kedua, masa siap perhimpunan, kena datang balik blok KBSM ni sebab seminar kat situ. Saya pon ajak lah Mahirah ,my BFF ,berborak sambil jalan menuju ke kelas/blok. Lepas sampai je kat sane, betul-betul depan kelas. Guess what? Saya tertinggal my bag kat blok sane. Ohh,tidakk.!!
Saya pon jerit arh but not jerit macam terkejut arh. Nyanyok betul.
Mak aii,orang periksa kat atas. Bodoshhh. Aku lupa. Cikgu pon datang sound. Malu beb.
Sampai sudaa tak pegi ambil, takut cikgu maraa.

Dah sapa yang ambil?? Teka arh. Nak tau. Nak nak nak.
My twin yang ambil. Ohh, nasib baik tak payah lah pegi memanjat jejantas tu.
Thanx Kembar !! Penyelamat saya. 
Thanx a lot, dear!! ♥♥

Out.
Perut daa lapar nak sembahyang dulu.
Mr Handsome

xoxo,NanaComel



Disclaimer

Photobucket
Hi, Im Nana. Nice to meet you. Im a Greysonator/Enchancers.

Facebook | Twitter

♥Navigation♥
« Go back to entries
« Meet the Owner
« Exchange Link is open
« Tutorials

Taggie Board




Click and Shout here :)


Back to past



Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : Syazana Nana
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google