Dashboard | +Follow
Imaginasi !!!
Thursday, October 6, 2011 • 9:41 PM • 0 comments

Hai!!Hello!!
0ittt,tadi aku dengan geng berimaginasi...Katang bak arhh!!
Bermula dengan Daddy,Mama,Dotter and Dottie...
#excited nie...
Kalau nak tahu cerita dia .

Meh nak cerita serba cikit..Gini kisah dia :

Daddy aka Nurul
Nurul kahwin dengan future husband dia. Pastu,dapat sepasang anak. Comey anak dia.
Duduk kat rumah mewah dua tingkat..Tapi,memang besar arh rumah dia.
Memang bahagia arh pasangan nie..
Siap ade bibik kat rumah..

Mama aka Mahirah
Kisah mama memang romantik giler..Tergelak semasa buat cerita tuh..
Dia masa tuh duduk kat cafe ,pastu,nak balik dah..Tapi,dia tertinggal diary dia.#nyanyokbetul
Future husband dia duduk lah kat tempat tadi..Pesan2,ternampak lah diary tuh kat atas meja..
Dia belek2 buku tuh,terjumpa alamat rumah dia.
Berputik lah cinta disitu..
Dia nie seorang doktor pakar lah...Future husband seorang engineer..#katang2..

Dotter aka Yanie
Dia dijodoh oleh ibubapa mereka dengan future husband dia..
Future husband dia nie pendiam tapi bekerjaya. Bekerja kat office anak bos lah kata kan..
Satu hari mama future husband dia suruh balik cepat,ade hal..
Future husband dia pon cancel semua meeting ..#kesian kat nayok!!
Okay!!ignore that..Pastu,balik,mandi and solat ..
Mama future husband dia turun..Ternampak bidadari and keluarga dia kat ruang tamu tu...
Berkenalan..And ,berputik lah cinta itu...
Pada mulanya,si future husband nie jenis xlayan perempuan..so,dia xcare lah si bidadari tu...
Lama2 berkenang jugakk...

Dottie aka Saya
 Saya kerja arkitek. Waooo, katang3! Mase kat kolej, saya ada minat kt seorang lelaki nie.
#Hensem aa. Pkai kereta sport.Bergaya pulak.. 
Tapi, pada mase yg same ad jugok sorang yg kenang kat girl nih. But, dia just bertepuk sebelah tangan.
Isk3.. xpatut2
Okey, kiteiorang da grade! Habis da belajar.. Satu hari tuh ditakdirkan si girl nih kena buat plan untuk projek sebuah syarikat ni. Dia tak tahu pun yg syarikat tuh milik laki hok die minat tuh. Kuasa Tuhan kan. :D#tapi,cerita saya dihalang!!ish3..nie nak marah nie!!rilekss2!!
Mungkin xde jodoh kowt...#ignore my life..

Ini lah yang kiteorang tergalok,tergelak and whatever yang kita buat kat sekolah tadi..
so,jangan ingat kiteorang ngumpat tau...Tak baik fitnah. Dose besar.. Tuhan marah :)
Dalam cerita nie,semua orang menjalinkan ikatan yang sah kecuali aku..!!
cinta terhalang!!#bukan sungguh-2 nie..Main-2 jep.. Bosan ekpown..!!

Ermm,gituh arh..Sedap gak berimaginasi op??Dop buang masa...
Act,kita berimaginasi tentang masa depan kita...Ade lah jugak cita-cita datang kan...??
#bahagian aku.
Pokoknya besttt lah#skill daddy
Bole buat novel sebuah nih...Bagus-2!!
Saya akan beli kalau cerita sebiji macam nie..Huhuahau!!

Okay!!Harap-2 semua yang kiteorang berimaginasi bagai nak rak nie menjadi kenyataan lah except me!!
arhhh!!don't like that...

♥ Mr Handsome ♥

xoxo,NanaComel



Disclaimer

Photobucket
Hi, Im Nana. Nice to meet you. Im a Greysonator/Enchancers.

Facebook | Twitter

♥Navigation♥
« Go back to entries
« Meet the Owner
« Exchange Link is open
« Tutorials

Taggie Board




Click and Shout here :)


Back to past



Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : Syazana Nana
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google