Dashboard | +Follow
Dilamun Cinta or Dilamun Periksa??
Friday, October 14, 2011 • 11:51 PM • 0 comments

\jawab salam kat atas tu/
Ehh, saya dilamun cinta or dilamun periksa? Dua-dua lah. Hehe!!
Meh nak cerita pasal Exam dulu.

Exam.
Minggu depan, hari Khamis saya periksa maa. Akhir Tahun. Arhh!! Kena study nie.
 Semalam, masa lepas makan, dalam kereta. Saya kabor ke my mum suruh beri cabaran sikit . Dengan?
Dengan memberi hadiah. Huhu!! Kalau ade hadiah, baru semangat nak belajar. Tak gitu?
Present? RAHSIA. shhh!!malu maa.

And my mum target 8A's. WHAT? That is impossible. Baru dapat hadiah. Sedih. Lame sikit, my mum said ''Along, jangan stress. Kalau tak dapat pon takpe. Asalkan along berusaha daa."\gini kowt, tak ingat daa/
Bohh, kena ceramah free. Okay, saya tak suka S T R E S S yep. Chill je. I'm happy-go-lucky.
Okay, saya akan cuba. :D

Love
Yeke? Tak percaya ,kan? Okay, ikut awak lah nak percaya ke tak. Saya tak kisah pon. Tak sabar nak cerita kat my friends. Wait ya!! I tell you all ,especially Mahirah. Huaaaaaaa~
Gile agaknya saya nie. \Ignore me/. Itu sahaja. Tak bole banyak-banyak. Bahaya.
Peace yaw!! <3 :) <3


Bye.
Salam.
Mr Handsome.

xoxo,NanaComel



Disclaimer

Photobucket
Hi, Im Nana. Nice to meet you. Im a Greysonator/Enchancers.

Facebook | Twitter

♥Navigation♥
« Go back to entries
« Meet the Owner
« Exchange Link is open
« Tutorials

Taggie Board




Click and Shout here :)


Back to past



Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : Syazana Nana
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google