Dashboard | +Follow
Cantik Bulan Malam ni.
Monday, October 10, 2011 • 12:54 AM • 0 comments

Psstt,aku buat tebiak nak tidur lewat. Tambahan, banyak pulak aku post malam ni. nevermind.
Oiitt, tengok tak bulan yang cantik lagi tertarik lagi menawan tu. Subhanallah!!ciptaan-Nya. Tiada tandingi. 
Well, saya tak tengok dengan sepasang mata saya sebab takut nak keluar bilik. 
Nasib baik ade hamba Allah yang sanggup upload gambar yang disnap.
Nak tengok??Jap ea.

ni diupload oleh Akak Naila Anne Syima

- next -

Nie aku share. Credit to them.
Cantikkan bulan tu.

And then,

Nie aku share gak. Credit to them a lot.
The beauty of moon. \from different angle/

and last, before I go to sleep

Ni pon aku share. Credit to them a lot too.
 
 Answer why look like that :
A moon halo is an optical phenomenon produced by ice crystals(ice halo). The ice crystals create colored or white arcs and spots in the sky. Pix credit to Adlan AISB. 
 
Saya taktau sape yang dicredit tu. Asalkan aku tidak digelar sebagai copycat.
okay  ??
Bersyukurlah dengan ciptaan-Nya.

choww!!
ilmiah sikit post ni.
salam.

xoxo,NanaComel



Disclaimer

Photobucket
Hi, Im Nana. Nice to meet you. Im a Greysonator/Enchancers.

Facebook | Twitter

♥Navigation♥
« Go back to entries
« Meet the Owner
« Exchange Link is open
« Tutorials

Taggie Board




Click and Shout here :)


Back to past



Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : Syazana Nana
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google