Dashboard | +Follow
Bertukar Menjadi Form 1 Balik
Sunday, October 2, 2011 • 6:33 PM • 0 comments





Hai ! Hoi !and whatever else.
Aku menjadi Form 1 balik??
Sebab aku rendah??
Haha!!No no no..Tidak sama sekali..
Aku tak lah rendah mane kan..#huhu

Takde lah budak From 2 kena pindah kelas ke blok Pentadbiran alik nun..
Biasa lah sekolah yang ade 2 blok nak gane op??
#skill bangga.
Form 1 cuti/ade seminar so,kiteorang ambil alih tempat diaorang untuk 1 minggu..

Act,belajar kat kelas Form 1 agak berbeza.
Nak tahu perbezaan nya. Meh nak senarai :

-Kat kelas 2 Excellent ade taman ,kat kelas form 1 xde lah sebab tingkat 2..
-susunan meja lain tapi aku dapat duduk dekat keluarga..
-letih nak naik tangga sebab tingkat 2,kelas 2 Excellent xde tangga..
-And banyak lagi..

Pssttt,aku dah jumpa tempat duduk waris.
Dia duduk depan bohhh...
Bagus-bagus..
Tulisan??
Biasa lah tulisan lelaki kan..
Bayang sendiri lah..

Menda agi nak tulis ea??
Lupa sudaa...
okay arh..
situ je kowt.

Bye
~Mr Handsome ~



xoxo,NanaComel



Disclaimer

Photobucket
Hi, Im Nana. Nice to meet you. Im a Greysonator/Enchancers.

Facebook | Twitter

♥Navigation♥
« Go back to entries
« Meet the Owner
« Exchange Link is open
« Tutorials

Taggie Board




Click and Shout here :)


Back to past



Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : Syazana Nana
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google