Dashboard | +Follow
9.10.11 ^_^
Sunday, October 9, 2011 • 1:51 PM • 0 comments


Hyep!!tengok tajuk post ni?? Unik kan??
9.10.11 that is nice date. Sape pilih tarikh ni buat date ke??Tarikh lahir ke??
Memang unik arh dia. Saya tabik arh kat dia.
Memang comell tarikh ni.


Pssttt,saya tengah dilamun C I N T A .
Walaupun ade lelaki yang nak ngorat saya ke??Tanya pasall cinta-2 ke??
My answer is No no no !! Saya setia pada yang satu tau.#setia ni
Hanya dia ada dalam hati saya sekarang ni. Jiwang nya.
Aishhh,saya xsuka jiwang-2 ye. 

Saya in love  dengan dia.
Saya in love dengan my Mr .
Saya in love with you, Boy.

Giler dah aku ea?? Dop sedar ke diri nak periksa dah. Well,kite dah bace buku okay!!

Tak percaya sudah. Not your[s] bisness, okay??
Takkan setiap hari,setiap jam,setiap minit and setiap saat nak mengadap buku yang lagi comel, yang lagi smart, yang lagi bijak tu je selalu.
Nanti tak masuk dalam kepala lah pulak,kan??? Silap hari bulan, aku jadi gila asyik tengok huruf, perkataan, ayat, petikan and anything else,okay??

Okay lah. Saya nak off dulu.
Nak pergi solat Zuhur.
And then, study sikit.
♥ Mr Handsome.

xoxo,NanaComel



Disclaimer

Photobucket
Hi, Im Nana. Nice to meet you. Im a Greysonator/Enchancers.

Facebook | Twitter

♥Navigation♥
« Go back to entries
« Meet the Owner
« Exchange Link is open
« Tutorials

Taggie Board




Click and Shout here :)


Back to past



Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : Syazana Nana
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google