Dashboard | +Follow
Happy !!!
Saturday, September 17, 2011 • 11:41 AM • 0 comments

yeppiee!!
happy-nya dalam heart..*ayat rojak...
sebab??sebab lepas bace entry Ana yang ''Di dalam sudut hati ''....Baca arh...;)
memang happy giler ea..Dop nampak ke tengah senyum ni..:)

okay stop!!Nak cerita pasall semalam,ehh,bukan semalam tapi kelmarin,kan??
Kelmarin,Daddy aka Nurul buat Rumah Terbuka kat rumah dye di Binjai...
0yeyy!!Dah kenal rumah Daddy!!!

Mula-mula diorang tunggu kat SK Binjai...
Disebabkan saya datang lewat..hoho!!Diaorang pon balik..!
Sampai-sampai,takde orang...Call Yanie...Jengjengjeng..!!
Diaorang dah balik rumah Daddy...
Pastu,suruh petakan rumah Daddy...
Cakap dengan Mak saya...

Petapetapeta,sampailah...
Kawan-kawan saya tunggu kat rumah daa...Malu maa!!
Masuk-masuk,tunggu sekejap..
Pastu,ayah Nurul suruh pagi baca Yaasiin...

Lepas siap baca Yaasiin,pergi cari kucing Nurul kejap...
Andthen,masuk bilik Daddy...Wow!!Peminat JB..purple beb!!
Comel bilik dia..Dengki ehh...hehe!!

Milah lapor..Pegi keluar makan ...
Kita makan kat luar..
Ouhhh!!kenyang bohh...
Pakat masuk bilik Nurul belake...
Main-main dalam tu...
Best bohh...!!

Duduk dalam bilik tu sampai Zohor...
Sembahyang rumah Daddy!!!
Pastu,rancang nak pegi rumah Mahirah coz Mahi buat rumah terbuka gak...
Tanya keluarga masing-2 ...Yess!!Bole pegi..
Naik dengan ayah Yanie...

Vroommm!!!Sampai kat rumah Mahi....
Masukmasuk,terus minum air ambil kuih....
Pastu,ajak Mahi pegi jalan-jalan..
Yanie ajak pegi kenal rumah Qilah...
Sambil tu,saya tunjuk kat ane rumah Manja!!!
#dengki peyha!!

Pastuandpastu,pegi kedai Nurul nak beli kredit tapi kedai tutup..hehe!!
Balik semula rumah Mahi...Terus minum air..Dahaga bohh!!
Jalan-jalan tengah panas mcm sesak kat padang pasir jew...
Lepas Asar baru balik....
Seronok boh!!

Pastu,Ma Ayah saya datang and terus pegi Tunas Manja nak beli barang sebab buat rumah terbuka ekpon...
Beli-beli ..Balik!!


okay off
Tata!!!

xoxo,NanaComel



Disclaimer

Photobucket
Hi, Im Nana. Nice to meet you. Im a Greysonator/Enchancers.

Facebook | Twitter

♥Navigation♥
« Go back to entries
« Meet the Owner
« Exchange Link is open
« Tutorials

Taggie Board




Click and Shout here :)


Back to past



Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : Syazana Nana
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google