Dashboard | +Follow
Shopping Time !!
Thursday, August 18, 2011 • 11:57 PM • 0 comments

Salam readers...
Buat tebiak plak saya malam nie...
Kenapa???
Buat p0st..
Ahhh..lantak arh..

Shopping Time!!
meh nak cerita...
Semalam Hari Rabu kan..???CUTI arh...
So,pegi larh Kuantan...
Shopping-2...*winkwink..
Haha!!

Mula-2 pegi MegaMall dulu...Duduk dalam tu 2 jam..
Bohh,milih baju plop lambat...
Last-2,jumpa lah baju yang berkenan..
Ambik,Test and Beli...
Orang lain ade gak...
Ayah saya,and adik-2 lelaki saya,satu set !!!
POLO blake...Dasyat guh!!
Aishhhh!!dop leh jadi lah gini...
xpe larh...redha jew...

Lepas siap beli semua-2...
Kluar dari MegaMall...Pegi Kuantan Parade...
Sembahyang situ lalu...kan ade surau situ...??
Sembahyang dulu...Pkul brape dah tu??
Siap sembahyang ..masuk Kuantan Parade...
Jalan-2...Pilih-2...Beli-2..that's all...:)

Masa kat MegaMall,saya jumpa budak-2 TePCES...
Biasa larh hari cuti kan...
Meh nak kbor saya jumpa sape???!!
First, saya jumpa Eqa...
Sedap-2 tolak adik saya punya trolley tu...*bukan trolly yang letak barang...tapi,untuk adik sye dduk tu...orang lain xboh dukung blake..sbb berat...so,bwak lah trolley tu dari rumah..*
~sambung~
Sedap-2 tolak trolley tu,dengar mcm nama saya jew "Nana"...
Pastu,sya cari arh..Hotoh dye,jumpa pon...Sye pon senyum!!:)
Kat kaunter plak jumpa pulak dengan mak Eqa,kawan mak ayah sye... Mak and my sis,pegi bayar...
While,ayah and saya and my brothers tunggu..kat blakang..Ayah sye,cakap jap dgn mak Eqa...
Banyak kali gop jumpa Eqa...Just senyum jew...
Pastu,jumpa DeeDee 2 Bril...
Pastu,jumpa Qistina 2 Adv*btol dop eja orr???nevermind..
And,sape agi???tu je kowt..

Masa tu,saya tngah msg dengan Peha..
Dye kabor Ana ade gop kat Kuantan ...
Tapi,ade kat Kuantan Parade...
Gi jugak lah kat Kuantan Parade tu...
But,dop jumpa...xdop jodoh lah tu..Hahaha!!xD
ermmm....xpe arh...^_^

Pastu,pegi Masjid Sultan Ahmad...
Sembahyang Asar plop..
Mak aii...Ramainya orang...
Siap sembahyang, pegi pusing-2...
Pegi tngok monyet..Haha!!
Tapi,dop turun ..just dduk dlm kereta..
Malaz ekpon...sakit kaki dah...

Pegi berbuka dekat AWANA nape dop tahu???
Tapi,nama depan dye AWANA lah..
Pastu,siap makan pegi plak Masjid Sultan Ahmad...
Jodoh-jodoh...haha!!Kahwin dengan anak sultan arh nie...uwekkkk*prasan lah kau nie..
Lepas sembahyang Maghrib,terus balik rumah..

Sampai rumah pukul 10 malam daa...
Lepak dulu,baru mandi-2 and sembahyang...
Terus tidur maa...coz esokkan skolah...
tapitapi,sbelom tu sye tngok cerita Chicken Run...
Best gop cerita tu...Tapi,xsempat tngok habis..:(
so,tidoe lah sye...

that's all..Salam..Baiii...Love you all...

xoxo,NanaComel



Disclaimer

Photobucket
Hi, Im Nana. Nice to meet you. Im a Greysonator/Enchancers.

Facebook | Twitter

♥Navigation♥
« Go back to entries
« Meet the Owner
« Exchange Link is open
« Tutorials

Taggie Board




Click and Shout here :)


Back to past



Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : Syazana Nana
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google