Dashboard | +Follow
Hello Friday & Hello July !!
Friday, July 1, 2011 • 4:56 PM • 0 comments

Hell0-2..
Syazana !n the bl0g...
masuk-2 ..jgn malu-2...
buat je mcm bl0g sendiri...
hehe

Hari nie dah masok 1 July dah...oishhh..cepat btul lah...memang cepat..
& juga
Hari nie juga Hari Jumaat,penghulu segala hari...
memang hari yang tersangat mulia*BM salah..hehe..just ignore...

nak flashback balik arh...hehe..ade sesuatu yang tertinggal...

29 JUNE 2011

My father n grandm0ther back !!!
s0 excited masa nak gi airport....
Lpas balik skolah dalam pkul 4.00 ptg coz ade gotong royong SPBT...
I call my mom to take me..hehe
Sampai je kat rmah,trus pegi dapur makan-2, shower n solat....
Dalam pkul 5.15 ptg bertolak...my mom yang drives..
Sampai kat airport,dalam pkul 6.30 ptg ...
Tngok-2 ,my cousin dah ade ...

My father n grandm0ther sampai dalam pkul 7.00 gitu arh...
Berguni-guni barang...bohhh..biar betik...
ala..biasa lah bwak balik cenderahati untuk org kat sini..
And then,singgah umah cousin kat Kuantan nk sembahyang jap..
Lpas tu,trus balik...
Sampai kat umah pkul 10.00 mlm..
Apalagi,balik-2 je terus buka guni-2 tu...nk tau jgk ape benda lah yang my daddy bwak nie..
Masok tidur nk dkat kul 12.00 tngh mlm..
Dah x sempat dah nk buat PEKA..memang x sentuh agi..
Esokan pegi skolah memang x bwak pon PEKA tu..
Dah nk bwak wak menda..dop siap mnda satu habuk agi..
Nasib baik cgu sruh hantar hari Isnin nie...
fuhhhh..selamat..

Tambah plak 29 June 2011,Hari Kelahiran kawan sye iaitu Syafiqa Huda...
Happy BELATEday !!!
sori lewat nk wish..
sebab terlalu happy hingga terlupa birthday kawan sendiri..
Saya doakan panjang umur n murah rezeki serta berjaya dalam kehidupan... ^_^

SYAFIQA HUDA MOHD SANI
- ilysm -

p0st by
nana


xoxo,NanaComel



Disclaimer

Photobucket
Hi, Im Nana. Nice to meet you. Im a Greysonator/Enchancers.

Facebook | Twitter

♥Navigation♥
« Go back to entries
« Meet the Owner
« Exchange Link is open
« Tutorials

Taggie Board




Click and Shout here :)


Back to past



Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : Syazana Nana
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google