Dashboard | +Follow
My Daily Story 2 !!
Friday, June 24, 2011 • 7:41 PM • 0 comments

Salam 

ermm..lama dah x update blog nie...p0st hari nie nk cerita pasall story2 sye beberapa hari nie...
bace yerrr...
Have a nice day!!!

Ahad
~CUTI PERISTIWA~

Isnin
Kelas KKQ x de...berita genbira untuk klas 2 Excellent....s0,bleh balik awal...

Selasa
Pukul 2 ptg,selepas solat Jemaah...kiteorg x blajar pon...sbb slepas tu kiteorg ade pertandingan...gi makan dlu..kan 6ty lapar plak kan..??Sye n kwan2 sye masuk Pertandingan Esei BA....malam sblom pertandingan tu sye gelisah n risau sangat sbb x hafal pon lagi karangan....Karangan BA nie pendek jew....70 patah perkataan jew...Sbelom pertandingan tu,berbuih sye hafal karangan..x tau lah msuk ke x...ermmm..
Masa pertandingan tu,sye buntu sangat...baru jew beberapa patah perkataan...memang gelabah giler masa tu...Nasib baik lah 2 antara kwan sye dduk sebelah sye...Ana x de sbb dye msuk Pertandingan Skrapbook...Sye nk ucapkan terima kasih banyak2 kat awk berdua iaitu Farhana n Mahirah...TQVM...L0ve you all!!!

Rabu
Seperti hari Selasa,slepas solat pelajar x perlu blajar sbb ade Taman Mini plak...aduihhh..macam biasa lah sye n the geng mesti pegi beli makanan dlu..masa kiteorg kluar pagar depan,ade sorang cikgu SOUND ..x tau lah sbb ape cikgu tu sound..mungkin cikgu tu ingat kiteorg ponteng kowt...Masa cikgu tu sound..kiteorg tngok lah cikgu tu...pastu kiteorg wat DUNNO jew...sbb x tau n x fhm ape cikgu tu maksud kan...Pastu kan,cikgu tu ikut kiteorg ..tpi x lah sampai kat kdai kita beli tu...ermmm...Masa kat kdai tu ..rmai jgak org ponteng...sye tngok org2 tu debor blake sbb cikgu tu ade kat area tu...BUT not our FALSE okay!!

Slepas masuk je pagar skolah tadi,ade cikgu lain plak SOUND ..aduihhh...ehhh..salah ke kiteorg pegi beli...Dah lah pagar kat dean tu kunci..memang ketat giler arh skolah nie...Bak kata kawan sye ''Dah mcm skolah JUVANA''...hehe..sye setuju 100%...abih kwan2 ambe x puas hati....ishhh..Sabar je lah..Slepas tu,kiteorg pegi lah kat Taman Mini masing2...

Khamis
Rmai FORM 2 x de ..sbb pegi lawatan...ermmm...sye x pegi sbb dah FULL...benci guh..kesian kat sye n Aliya...s0b2..STOP !!! kat situ..mlaz dah nk cerita pasall tu...ermm...hari tu memang bebas giler kelas Excellent...Rmai cikgu x datang...hehe..Best giler....Pulak balik awal...Fuhhhh...Syokkk!!!

Malam Khamis tu,sye ade temu janji(dating) pada pkul 9.00 mlm...hehe...Temu janji dengan Shahir AF8..hehe...Temu janji kat depan tv lah..hehe..sye tngok cerita Cerciter Cinta...Best giler!!!x kan ku lupa cerita itu..

Jumaat
Pagi tadi..sye n mak sye pegi pasar minggu sbb nk beli pokok bunga untuk esok...Benci lah..Mlaz rase nk gi...Klau gi kena jadi PEKEBUN lah plak...aduihhh..Rosak tangan ambe...hehe..x de lah..

okay lah...sampai disitu dlu lah yer...
penat dah nie..
Salam
Babaii
m00d: rindu sgt kat kwan2 Excellent yang pegi lawatan...!!
p0st by
nana


xoxo,NanaComel



Disclaimer

Photobucket
Hi, Im Nana. Nice to meet you. Im a Greysonator/Enchancers.

Facebook | Twitter

♥Navigation♥
« Go back to entries
« Meet the Owner
« Exchange Link is open
« Tutorials

Taggie Board




Click and Shout here :)


Back to past



Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : Syazana Nana
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google