Dashboard | +Follow
Miss Y0u All !!
Friday, June 17, 2011 • 12:32 AM • 0 comments

Salam Readersss
ce tngok tjuk atas..perhatikan btol2...mesty ade  feeling masa tngok tjuk kat atas tu....
ingat kat sesiapa yg korang sayangi....
ermm...sedeh kan...rase nk dekat je dgn dye...

HELP!!I MISS MY DADDY N GRANDM0THER....Sye rindu sangat2 kat mereka...
Biar arh baru 1 hari pon tinggalkan kitaorg...tpi sye rindu dah...
Dop tahu arh,klau 2 minggu...
Please..HELP ME!!!
I need your HELP!!
s0 miss them...


Saya doakan my Daddy n Grandm0ther dalam keadaan sihat ,selamat dan selesa kat sane...
Serta jauh dari kejahatan,kebahayaan n g0daan sya!tan...hermm..
meh nk buat Perjanjian Rindu-Tanggungjawab  :

Saya NURUL SYAZANA BINTI ZAHARI
akan mengambil tempat my Daddy untuk menjaga keluarga tercinta selama my Daddy pegi UMRAH bersama my Grandmother....Saya akan menjaga keluarga tercinta ini dengan penuh kasih sayang dan sekuat hati untuk melindungi daripada sebarang bahaya...

tandatangan
nana

haa...tngok!! siap buat perjanjian lagi..wah gitu...hehe..
yang perjanjian tu...Insya-Allah ..klau diizinkan oleh Allah...
Sye akan lakukan dgn baik dan lancar...
Insya-Allah...
k arh..sampai disini dulu...
Salam
Babaiii


xoxo,NanaComel



Disclaimer

Photobucket
Hi, Im Nana. Nice to meet you. Im a Greysonator/Enchancers.

Facebook | Twitter

♥Navigation♥
« Go back to entries
« Meet the Owner
« Exchange Link is open
« Tutorials

Taggie Board




Click and Shout here :)


Back to past



Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : Syazana Nana
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google