Dashboard | +Follow
Malu + Gelak !!!!!
Sunday, May 29, 2011 • 11:06 PM • 0 comments

Salam n Selamat Malam !!!

Petang tadi,sye n family sye gi beli barang2 dapur n mandi kat NIRWANA...Macam biasa sampai je kat sane pegi ambik troli lu nk ltak brang2 tu lah..pahtu letak my little brother dalam tu...
Sye pon tolak lah troli tu...mula2 gi kat beras lu n baru cari barang2 lain...Pahtu lepas semua barang dah ade.. Sye n family sye pon gi lah kat kaunter...Ma n adik2 sye x tau gi ane...Tpi ayah sye ade...mase tngh angkat brg2 tu...Cashier tu pon kabor...''Ehh,koyak lah plastik nie...pergi tukar...''...
Benarnyer plastik kerepek yg koyak..tpi bkn koyak..cuma plastik tu terbuka atas bwah...Ayah sye pon suruh lah sye pegi tukar...Sye kabor lah...''Dok tau mane tempat ambil...sbb bkn nurul ambik tkdi''..Pahtu ..kakak cashier tu pon kabor ginie ''Dekat beras tp ujung skali..''.....ermm..ape lagi sye pegi lah tukar...
Sye cari nano tmpat tu..aduihh...gi situ,gi sini..Last2..jumpa gak..lpas tkar berlari balik kat kaunter tu..aduihh..penat...ek eleh penat konon..krok kering yer..haha...



Siap2 bayar tu,sye pon tolak lah troli tu ke dpan dgn bantu adik sye..huhu...Kiteorg lalu kat tempat sempit tpi boleh lalu lagi..Kan lantai tu menurun ke bawah + licin plak...Laju arh nie sye tolak..tup2...terlanggar besi yg diisikan selipar yg bnyk..dah mcm bukit dah sye tngok...bohhh..mmng malu arh masa tu..
Sampaikan Ma n Ayah sye suka..haha...tpi lepas terlanggar benda tu, terus x paling blakang...huhu..takuwt org prasan jew...wak b0d0h je lah masa tu..trus gi kat kereta...

Lepas tu ,Ayah sye nk gi ambik air doa kat umah Haji Mat...Sampai je kat sane ..Ayah sye sorang yg turun yg lain dduk dlm kereta...Lama ngat Ayah sye gi ambik sbb rmai org kat umah dye...
Masa tu jgak , Ma sye ltak my little brother kat sterring kereta..pahtu Ma sye lok arh dye citu..
Tau dok dye main nape????Dye main wiper...haha..mmng kelakar arh..abih org dlm kereta tu gelak..
pa sakit perut ambe nie...Adik sye ttup balik wiper tu,my little brother bukak balik...aduihh..pandai sungguh adik ambe yg sorang nie...erm...lama2 lok arh...bila org ttup..dye bukak balik..nk wak gane agi??huhu..
dye kecik agi kan..

Pahtu gi umah tok sye jap, nk bincang psal majlis kenduri sye..huhu..x caye kew???sye pon x caye...haha...Don't take it seriesly..sye gurau je lah..majlis kenduri pak sedara sye...
Bincang psal tgas masing2..
Dlm senarai tu , ambe dicalonkan utk jadi pemberi cenderahati kat tetamu...bohh..kejut ambe...ade gak dlm senarai tu..tpi x tau agi..Kita yang merancang,Allah yang menentukan...huhu..Btol dop???btul arh tu..
Bincang2 maghrib dah..bincang cepat..balik!!!

erm..tu jelah nk cerita psal ari nie...k...SALAM...
Babaiiii..

                                                          write by:
                                                       nana


xoxo,NanaComel



Disclaimer

Photobucket
Hi, Im Nana. Nice to meet you. Im a Greysonator/Enchancers.

Facebook | Twitter

♥Navigation♥
« Go back to entries
« Meet the Owner
« Exchange Link is open
« Tutorials

Taggie Board




Click and Shout here :)


Back to past



Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : Syazana Nana
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google