Dashboard | +Follow
HaPpY AnNiverSary !!!!!
Saturday, May 14, 2011 • 9:15 PM • 0 comments

Salam n Selamat Malam,

Hari nie sye nk cerita psal ape yew?????haha...Mesty kena mengena ngan tajuk kat atas tu..huhu..Jgn keliru plak ye..sye blom kahwin lagi lah...ni Sye nk ucapkan HAPPY ANNIVERSARY-16 t0 my beloved parent..tpi bkan mlm nie tau ..tpi pada hari Khamis baru nie iaitu  12 May 2010 ....meh sye nk cerita ckit..

Masa balik skolah hari tu,sye main2 lah dulu ngan adik2 sye sbelom msuk bilik...slepas puas main ngan adik, sye msuk arh bilik ...sbb nk mandi n sembahyang...mase dduk dlm bilik,t'dngar lah yg mak sye dah blik dri keje ...pahtu adik2 sye bising..''ehh kek''...ermm...gitu arh rasenyer ....sye pon x ingat dah..Slepas kluar jew dlm bilik adik sye kabor ade kek dlm peti..ermmm...sye wak dok layan je lah...Pahtu mak sye kluar n tanyer sye ,nk makan kek x....sye jawab lah ''kek mnda'' mak sye pon wak kluar lah dri peti sejuk tu ,tngokk2 KEK BLUEBERRY....ermmm sdapnye nmpak...Sye tnyer lah hari jadi sape ari????pelik arh setahu sye x dop sapa2 sambut birthday ari tu...Adik sye plak kabor..Hari nim hari perkahwinan mak n ayah sye....o0o..baru sye tahu...hehe...ape lah sye nie hari perkahwinan mak n ayah sendiri pon x tahu...


Ape lgi..sye ambik pinggan ambik sudu ..sye pon ambik lah kek tu ckit...nk rase lah kate kan..mase tu ayah sye baru balik dri mane entah..sye pon x tau...balik2 nk makn nasi..tpi sblom makn nasi ...Ma N Ayah sye merasmikan kek itu...pahtu baru lah makn nasi ..tpi sye x mkn pon..sbb x rase nk mkn..mcm dah kenyang dah....Sye tngok lah tv...ermm

 Dalam pkul 5.15 ptg, mak sye kabor nk ikut dok...klau nk ikut gi sembahyang n mandi..sye pon tnyer lah nk gi mane???...mak sye kabor nk gi pusing2...pahtu bwak kain sembahyang skali...ermmm...sye fikir mesty nk gi jln kat Kuantan...huh...ape lgi..sye pon ambik air sembhyang...sembhyg lah...siap2


Kami b'tolak dlm kul 6.oo ptg,seperti biasa..sye n adik2 sye klau naik kereta mesty tidur punya..klau jln jauh lah...huhu..mmng hobi kami...huhu..Sampai2 je kat sane trus pagi kat masjid utk sembhyg maghrib..Slepas tu ,baru kami gi jln2...Mula2 kami gi jln2 kat BERJAYA MEGAMALL ...round2 dlm tu...msuk kdai bju...nk cari baju utk mak sye...Dalam berape jam,lpeas puas dah pusing2 dlm tu...kami pergi plak kat EAST COST MALL...pusing2 situ plak...ermm...nk gi situ nk cari baju utk mak sye lah...pusing punya pusing..x de yg mak sye berkenang...erm.. kesian kat ma... :( ...Pahtu mase nk balik tu, ayah sye gi bayar parking n mak sye gi kat sebuah kdai barang emas ..dah sementara nk tunggu ayah sye siap...Mak sye nk tngok2 jew...pahtu ayah sye pon mari...mak sye tngok cincin 2 kat situ..Slepas tngok punya tngok ...mase kdai lain nk tutup dah...Ayah sye pon beli lah utk mak sye sebentuk cincin yg mak sye berkenang..so sweet ..ermm...Slpas tu,perut pon dah lapar..Kami pergi makan kat Restoran PADI...adik2 sye kabor kedai favourite sye..haha..pandai2 jew dieorg nie..Slepas makan,kami pon balik...Kami sampai kat rumah 12.30 pgi...wowww...sungguh lwat..sampai2 je kat umah trus ambik air sembahyang...sembhyg..n trus tidor...huhu


ermm...sampai disini shj yg sye nk cerita...harap korang x penat bace yew...SALAM.. <3<3<3
                                                                                                              yang menulis,
                                                                                                                                                  nana
                                                                                                                                       

xoxo,NanaComel



Disclaimer

Photobucket
Hi, Im Nana. Nice to meet you. Im a Greysonator/Enchancers.

Facebook | Twitter

♥Navigation♥
« Go back to entries
« Meet the Owner
« Exchange Link is open
« Tutorials

Taggie Board




Click and Shout here :)


Back to past



Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : Syazana Nana
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google