Dashboard | +Follow
Buka Acount !!!!
Friday, March 18, 2011 • 6:12 PM • 0 comments

Selamat petang :)

        Korang tngh buat ape tu slain tngh bce blog sye nie...???Sye nk cerita psal kelmarin...ala~~sye nie suka sgt post bnda yg lpas kan??ishh3...x pe lah..x kisah pon..hehe..

        Dalam pkul 11.00 pgi lebih tu ,sye n keluarga nk pegi bank utk buat acount baru...iaitu acount ASB...huh...Keluarga sye pegi buat kat Chukai...kan ade bnyk bank kat sana...haha..Sampai je kat sane mamaku terus isi borang utk sye n my sis kat bank BSN Bank..apabila nk ambik no. giliran jew..tut..tut..dye kata off9...adoiyh..kluar blik dri bank tu trus ke bank sbelahnye iaitu CIMB Bank...mamaku msuk trus kat kaunter tnyer kat cni on9 kew off9??dye kata off9...woishhh..last chance pegi lah kat Maybank..Kami msuk arh,tnyer lu tkut off9 jgk kan..??haha..akhirnya on9 jgk..ermm..ape lgi trus ambik no.giliran n naik kat atas...masuk jew ..Wow..rmai gler org dtg ..ishh3..mesty lah kan cuti skolah....mmm...Kami pon tunggu arh no. giliran ...3035..huhu..ingat agi...bnda lgi x ingat..ape lah sye nie...

        Bberapa minit slepas tu, no. giliran kami sdah tiba...kat scene tu papar 3035 kaunter 3...huh..ape lgi..trus gi serbu kaunter tu..(tpi x serbu pon,sje wak2 serbu )huhu...Mamaku b'kata nk buat akaun ASB...pastu dye bgi borang plak..adoih..bnyk nye lah borang...kene tndatngn,cop jari...ermm...mcm artis dh sye rse kat ctu...berapa jam dduk dlm tu???lama giler...Slepas selesai smua bnda, dye sruh sye n my sis dduk lu smentara tunngu buku akaun tu....

         Lama ckit,bru dye panggil sruh ambik buku akaun tu,kad pengenalan n lain2...Stelah ambik smua tu, kami pon blik ..huhu..Dlm p'jlanan nk m'nuju ke kereta yg jauh di sana, nmpk lah spasang bju kurung yg cantik coraknye...sye n kluarga sye pon masuk..haha..masuk2 jew... first tngok...second ukur....besar giler x de saiz utk sye..huh..sdih nya..round2 dlm kedai tu ..pastu kluar arh dh x de saiz...Masuk kereta trus sye ambik buku akaun tu...Woww..cantiknye...dye tulis kat ctu 'TING I' ..x tau lah ape maksud dye..wak dop tahu sdh lah...haha..Balik rmah ~
 
ermm..sdah masa nya sye mgundurkan dri tambah pula tngn dah leguh manaip nie..hehe..SALAM <3<3<3

syg,
nana

xoxo,NanaComel



Disclaimer

Photobucket
Hi, Im Nana. Nice to meet you. Im a Greysonator/Enchancers.

Facebook | Twitter

♥Navigation♥
« Go back to entries
« Meet the Owner
« Exchange Link is open
« Tutorials

Taggie Board




Click and Shout here :)


Back to past



Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : Syazana Nana
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google