Dashboard | +Follow
I''M BACK fromm KL......episod 2..
Monday, December 13, 2010 • 2:12 PM • 0 comments

Hai...Salam semua ....hari nie sye nk cerita psal p'cutian sye pada hari yg kedua plak yer....huhu...


Hari Sabtu,
Hari kedua...hari nie gembira sgt kerana nk pergi tngok pameran MOTOR Show kat PWTC.....pada pkul 6.30 pgi lebih ...sye bngun untuk sembhyg Subuh...Sesudah sembhyg ..kami dikejutkan dengan kemalangan  Ayah Ku(kwan ayah sye)...apabila ayah sye m'dpat panggilan dripda isterinya...pda pkul 4.30 pg lebih (rsenyer)..tetapi ayah sye x sdar mse 2 sbb telefon ayah sye ade di bwah...so x dngar lah kan..??ayah sye sdar mse dye ambik telefon nyer dbwah sbelum / slepas sembhyg(sye pn x ingat)...Slepas 2 sye tngok semua org panik n sape yg x mndi lgi ..cepat2 pergi mandi...Yg pergi ke hospital ialah ayah n mak sye,ayah de,cu mak, and ayah angah....ermmm...tinggal lah kat rmah tu anak2 buah n mami,tok wan n 2 org bibik...ish3..


Errr....Punya lah lme prgi hospital...dri pgi hingga tengah hari...ish3...anak2 buah kat rmah nie pnyer lah puas ..x de buat ape2...pda pkul 2.00 ptg lebih..mereka pon blik tapi sebahagian lain dah lame sampai...ish4...Apabila semua sampai ..kami sembahyg n b'siap untuk pergi jlan2 di SOGO kerana mak sye,mak de & mak su ade disane..mereka b'dua ambik mak sye di hospital dgn menaiki kereta mak su(kereta HONDA Civic) untk ke sana...


Slepas semua siap...kami b'tolak  dgn satu kereta iaitu kereta Wish saya....t'himpit2 dduk ...kerana 6ty mse blik boleh ke kereta sane plak(kereta mak su)..Slepas dduk dlam kereta beberepa jam akhirnya, sampai jgak di SOGO ..kemudian kami cari parking tetepi ayah de b'henti di hdapan lobby kerana msih jauh untuk parking kereta....hmmm..kami msok lah n cari mereka(mak sye,mak de & mak su)..naik2 jumpa lah ...mak sye sorang jew..sye 6pak mak sye pegang beberapa plastik yg berisi pakaian...sye sungguh gembira..Slepas b'kumpul ..kami pon pergi jlan2 tpi kluarga sye sdah puas kerana kami sdah pon membeli-belah..kami pon kluar skejap...tngok org buat p'sembahan....kemudian kami msok blik kerana adik sye lpar...kami pon pergi ke Cafe untuk makan2 & minum2..Slepas 2 kami rancang nk prgi tngok PWTC untuk tngok pameran kereta
& motor tpi ayah sye bilang ''dye ttup pkul 10.00 mlm..skramg dah pkul 8.30 mlm lebih takut 6ty x puas nk tngok smua 2,gi esok x pe''...hrmmm..ayah angah kata ''prgi ICity lah...''...slepas 2 smua anak buah nk prgi...emm..fikir2 pergi lah...


Apabila lame dduk di dlam kereta ....akhirnya sampai jgak...adoiyh rmai sungguh org nk msok dlam sane..penat dah dduk dlam kereta ...slepas 2 slah plak msok jlan kene pusing blik...ish3..mse 2 hujan...ermm..sye ingat x leh trun ..ttapi trun jgak ...yeayyy.. gmbira nya...kami pon trun dgn d'lindungi oleh payung...sye ambik gmbar sane....ambik gmbar sini...haha...sungguh seronok sgt...Slepas bbrapa jam kami pon pulang dgn hati yg gembira & seronok sgt tpi sbelum blik ayah & mak sye mmbeli buah tangan untuk adik sye....iaitu satu permainan yg mengeluarkan cahaya n bunyi....wow seronok nyer...


Ermmm... sampai disini shje untuk hari kdua...nantikan episod yg akan datang yerrr...& sye akhiri cerita sye dgn ...Salam....<3<3<3...nanti sye ltak gambar ok??muahhhh

xoxo,NanaComel



Disclaimer

Photobucket
Hi, Im Nana. Nice to meet you. Im a Greysonator/Enchancers.

Facebook | Twitter

♥Navigation♥
« Go back to entries
« Meet the Owner
« Exchange Link is open
« Tutorials

Taggie Board




Click and Shout here :)


Back to past



Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : Syazana Nana
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google