Dashboard | +Follow
I''M BACK from KL.......episod 3.....
Wednesday, December 15, 2010 • 4:48 PM • 0 comments

Hai .....lma dah sye b'henti cerita psal p'cutian sye kan..????skrang sye nk sambung blk cerita psal p'cutian tersebut pda hari yg ke-3 ....bce sampai habis yer...sbb hri ke-3 nie mmng best buat sye...x tau lah klau x best untuk korang yg mmbcenye..

Hari Ahad,
Seperti yg drancang..Pda hari Ahad, kami bersiap untuk ke pameran MOTOR Show di PWTC..tpi sbelum ke sane , kami sarapan dirmah untuk mengalas perut supaya tdak lpar..Sesudah mkan mkanan yg enak & lazat..kami bersiap, bgi perempuan mereka harus make up dlu kan...???Betul x????haha....Slepas smua siap ..kami b'tolak dri rmah dgn menaiki 2 buah kereta..

Bberapa jam kemudian, kmi sampai di sane .....sye t'kejut melihat betapa ramai nye org yg hendak msuk ke situ...ish3...Apabila sudah mmbeli tiket, kami pon masuk...ttapi sbelum itu ayah de,mak de,
Faiz & bibik Susi tdak ke pameran kerana mereka ingin ke The Mall...but Aqilah & Faris ikut kami...

Slepas kami msuk ke dlam...kami kene pergi ke Hall 1 dlu kerana mmng itu laluannya..haha..Apabila kami msuk Hall 1...terdapat pelbagai kereta dri luar & dalam negara...Kami pusing2 & mengambil gmbar yg menarik...Slepas selesai di Hall 1 , kami ke Hall 2..ttapi sbelum itu kami ingin beli n makan  ais krim dlu...
Di Hall 2..disitu terdapat pelbgai kereta yg menarik jgak lah..sye mngambil sdikit foto di citu..kmudian kami pun naik ke atas untuk dewan yg terakhir sbelum kami pulang.. Tapi sbelum naik ke atas..ayah angah. mami. dd & Aqilah tdak bersama kami kerana mereka ingin sembhyg Zuhur...kami x pe kerana kami bleh jamak...Apabila msuk..sye trus mengambil gmbar yg manarik ...sye nmpak smua model2 disitu cantik-cantik belaka...sye pon terus mngambil gmbar bersama model2 tersebut ...wow ...seronok nye...

Slepas selesai melawat pameran tu..kami pon kluar & trun untuk tunggu mereka yg tdak bersama kami...Sementara menunggu mereka yg x sampai lagi kami pergi makan dlu di situ..sedap jgak makanan kat situ.....Kemudian smua sdah berkumpul..kami pon pulang...


Ttapi sye ,mak n ayah sye serta ayah de x plang lgi kerana kami ingin melawat org sakit(ayah ku)  dan nk pergi beli handphone sye...Slepas kami sampai di hospital pda pkul 5.00 ptg lebih ,kami melawat tanpa mmbawa buah tangan kerana kami x sempat nk beli...ish3...Bberapa minit kemudian ,kami kluar dri hospital & terus ke Pertama Kompleks untuk mmbeli handphone sye..lma jgak sye jlan2 dsitu...akhirnye jumpa jgak kedai yg sesuai..Alhamdulilah...Sye niat mmng nk beli handphone Express Music Nokia 5800...akhir nya jmpa dan mak sye turut mmbeli handphone jgak tpi x same lah ngan sye ..mak sye bli Nokia C3...ayah de beli gak same ngan mak sye untuk isterinya(mak de)...sudah beli tu baru kami blik dlam pkul 9.00 mlm..ish3..lama giler...

Sampai je di rmah sye trus msok blik untk sembhyg...dan bru trun makan...mmng seronok giler arh hari nie....slepas 2, ayah de bgi hamndphone yg dbli untuk mak de...wow..sungguh surprise...haha

k arh sampai disini sje untuk hri ke-3...nantikan sambung cerita sye yg terakhir ...ok..???6ty sye akan ltak foto2 disini ok....Salam <3<3<3

xoxo,NanaComel



Disclaimer

Photobucket
Hi, Im Nana. Nice to meet you. Im a Greysonator/Enchancers.

Facebook | Twitter

♥Navigation♥
« Go back to entries
« Meet the Owner
« Exchange Link is open
« Tutorials

Taggie Board




Click and Shout here :)


Back to past



Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : Syazana Nana
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google